Antena

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Cum au fost surprinși concurenții și chefii înainte și în timpul probelor

„Chefi fără limite” străbate și spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii călătoresc în lumea culinară și descoperă atât destinații, cât și combinații inedite. Cum arată o zi de filmare în spatele camerelor.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 03 Martie 2022, 14:54 | Actualizat: Joi, 03 Martie 2022, 18:14
Galerie de imagini
„Chefi fără limite” străbate și spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Alături de Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, telespectatorii călătoresc în lumea culinară și descoperă atât destinații, cât și combinații inedite. Cum arată o zi de filmare în spatele camerelor.
Antena 1/ Chefi fără limite

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii noului format de adventure - cooking show, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

“Este vorba despre cum să rămâi copil toată viața. Îmi place în Grecia, este foarte interesant și mă bucur că am ocazia să descopăr locuri noi și obiceiuri culinare”, spune chf Florin Dumitrescu.

Descoperă cum au arătat primele zile petrecute în Grecia, pe insula Lesbos

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat startul unei noi confruntări și, alături de cei 16 concurenți din competiție, au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea victorie. Totuși, pe cât de spectaculoasă a fost experiența pentru ei, pe atât de dificilă a fost munca din spatele camerelor de filmat!

“În spate e o brânză băgată în piele de capră. N-am mai văzut în viața mea treaba asta. Nu știu să vă zic mai multe. Dacă m-ar lăsa să găsesc cu toate ingredientele astea doar pe terasă, ar fi super. Nu înțeleg ce am de cărat, ce am de descoperit și abia aștept să gătesc”, mărturisește Cătălin Scărlătescu.

Pe aceeași temă

Pentru chefi și concurenți cea mai mare provocare a fost limba. Interacțiunea cu grecii este dificilă din cauză că nu se vorbește limba engleză acolo și au fost nevoiți să ceară ajutor și să folosească expresii în limba localnicilor, pentru a obține tot ceea ce își doresc.

Pe aceeași temă

“Foarte frumoasă insula asta și foarte mișto în Grecia. Și foarte mișto oamenii! În spatele meu sunt oameni de toate vârstele. Ei stau relaxați , vin la cafea, vin la ceai, socializează. Era foarte mișto dacă aveam și noi… Adică uitați-vă la vârsta oamenilor. Nu știu ce fac, cum fac, dar trăiesc liniștiți”, spune Sorin Bontea.

“La probele astea pe care le avem la fiecare început de stage, până acum n-am reușit niciodată. Adică dacă nici azi nu-mi iese, e groasă! Uite, transpirați fleașcă am fost. Să cari oala aia grea… destul! Eu m-am mai șmecherit puțin și am stat cam în același loc. Cătălin a cărat-o tot satul, Florin alerga, de unde venea, tot așa, alergând”, povestește chef Sorin Bontea.

Din păcate pentru echipa mov, al doilea concurent a părăsit competiția miercuri seara, este vorba de Raul Bodoșcă, după ce Lucian Pupăzan a fost și el eliminat.

Recomandari A1

Descoperă cum au arătat primele zile petrecute în Grecia, pe insula Lesbos, pentru cei din echipa de filmare și producție a show-ului de la Antena 1.

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Pe aceeași temă

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Pe aceeași temă

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
chefi fara limite 2022 florin dumitrescu sorin bontea catalin scarlatescu grecia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Românul care şi-a cumpărat avion spune cum îl va transforma în restaurant: "Va fi la 2 metri înălţime". Când va fi luată prima masă în aeronavă
Citește și
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite...
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina"...
Cum a reacționat Laura Eremia după finala Chefi fără limite. Ce mesaj neașteptat a transmis concurenta
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Anunțul lui Mark Zuckerberg care a dus la o pierdere de 200 de miliarde de dolari. Ce a dezvăluit CEO-ul Meta useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Vlad Pascu în timp ce tânărul este în arest
Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Iuliana, tăioasă la adresa Deliei, în direct: „Aveam așteptări de la tine și m-ai dezamăgit”
Cum o răsfață Delia și Oana Matache pe mama lor. Gina Matache s-a dat de gol: „Eu am bagajul în permanență făcut”
Prohodul Domnului 2024. Ce semnificație are și când se citește în biserică
Echipa lui Chef Orlando, al doilea battle câștigat la Chefi la cuțite. Azi, actorii din serialul „Bravo, tată!” vin la degustare
Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii după ce a vorbit codat în casă. Cum a reacționat Iuliana
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Laura Cosoi, apariție inedită la Premiile Gopo ediția 18. Rochia mulată care îi scoate în evidență burtica de gravidă
Fiul lui Adrian Minune se pregătește de nuntă! El a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cum arată cea care i-a furat inima
Mai multe