„Bombițe” delicioase de carne, învelite în „palton” de ceapă și bacon aromat! Se fac imediat și succesul este garantat!
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
Publicat: Luni, 11 Decembrie 2017, 21:53 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 00:30Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezultatul este unul excepțional!
Ai nevoie de:
- carne tocată de vită
- ceapă
- felii subțiri de bacon
- condimente de grătar
- sos Worchester (sau ketchup, după gust)
Cum se face?
Carnea tocată se amestecă bine cu niște condimente, sare, piper și sos după gust. Ceapa se taie în jumătăți. Se fac bulgări de carne, se acoperă cu două jumătăți de ceapă și la final, totul se învelește cu felii de bacon. Folosește niște scobitori sau niște bețe de frigărui ca să fixezi bulgării. Pune totul la cuptor sau pe grătar până se rumenește și savurează! Ca să se rumenească totul frumos poți unge bulgării de carne în timpul coacerii cu ulei sau sos worchester.
Poftă bună!