Ce mai gătim bun? Un carpaccio italienesc, delicios și gata imediat! Ai nevoie de doar câteva ingrediente
Dacă vrei să savurezi un aperitiv spectaculos, atunci ar trebui să încerci un carpaccio de somon în stil italienesc.
Publicat: Vineri, 18 August 2017, 08:59 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:27Dacă vrei să savurezi un aperitiv spectaculos, atunci ar trebui să încerci un carpaccio de somon în stil italienesc.
Ai nevoie de:
- Carpaccio (sau file de somon)
- Ulei de măsline
- Lămâie
- Mărar
- Sare și piper
- Ceapă
- Capere (opțional)
Cum se face?
Somonul crud, dacă este sub formă de file, se taie feliuțe cât mai subțiri și se pune totul pe o farfurie. Sau poți găsi chiar carpaccio deja făcut, în diferite hypermarket-uri (fapt ce te scutește de feliat). Se presară ulei de măsline, lămâie, felii subțiri de ceapă, sare și piper, mărar tocat și capere (opțional).
Se servește cu pâine simplă sau prăjită.
Poftă bună!