Cea mai bună rețetă de frigărui din lume! Cum poți pregăti totul în cuptor
Dacă vrei să pregătești o super rețetă de frigărui, dar totuși nu ai cum să faci un grătar cu cărbuni, atunci află ce trucuri poți folosi pentru a pregăti acest deliciu chiar la tine acasă, simplu și rapid!
Publicat: Marti, 23 Octombrie 2018, 12:53 | Actualizat: Duminica, 22 Noiembrie 2020, 14:54- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Dacă vrei să pregătești o super rețetă de frigărui, dar totuși nu ai cum să faci un grătar cu cărbuni, atunci află ce trucuri poți folosi pentru a pregăti acest deliciu chiar la tine acasă, simplu și rapid!
Nu îți trebuie un grătar cu cărbuni ca să faci o super porție de frigărui delicioase.
Ingrediente pentru rețeta de frigărui la cuptor:
- carne (piept de pui, porc sau vită)
- condimente pentru grătar
- ceapă
- ulei
- alte legume-opțional (roșii, ardei, dovlecei etc)
- sare și piper
- bețe pentru frigărui
Mod de preparare pentru rețeta de frigărui la cuptor:
Cum se face cea mai bună rețetă de frigărui din lume? Extrem de simplu și rapid. Carnea aleasă de tine se ia și se taie în formă de cuburi și la fel se procedează și cu legumele.
Bucățile obținute se pun într-un castron, se ung bine de tot cu ulei și apoi se presară condimente după gust și se amestecă până ce totul devine omogen.
Apoi se fac frigăruile, punând carne și legume alternativ. Atenție, însă: bețele de frigărui se țin înainte la muiat în apă, pentru a preveni arderea rapidă.
Într-o tavă de cuptor așezăm frigăruile și lăsăm timp de 30-50 de minute (sau până ce obținem nivelul dorit de rumenire). Rețeta e gata, fără fum, fără miros și fără urme de mizerie.
Frigăruile merg de minune cu diferite sosuri, cu cartofi prăjiți sau cu orez!
Poftă bună!
Sute de alte preparate delicioase te așteaptă pe pagina de rețete a emisiunii „Chefi la cuțite”!