Antena

Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare

Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare

Publicat: Luni, 06 Martie 2017, 19:58 | Actualizat: Sambata, 12 Decembrie 2020, 17:20
Galerie de imagini
Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare

Ingrediente pentru Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare:

Mod de preparare pentru rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare:

Se amestecaă branzeturile cu merisoare.

Se toacă 500 g sparanghel în rondele și se trage la tigaie în ulei de măsline, apoi se adaugă peste amestecul de brânzeturile și se omogenizează.

Restul de sparanghel se blanșează în apă clocotită, pentru câteva minute.

Feliile de pâine se decupează în formă rotundă și se montează într-un inel, fiind baza cheesecakeului.

Pe marginile inelelor se așază sparanghelul blanșat, ir în interior se așază amestecul de brânzeturi.

Se dau la rece până în momentul servirii.

Cotletele de berbecuț se condimentează cu sare și piper și se trag la tigaie în ulei de măsline, pe o parte și pe cealaltă, adăugând și untul, apoi se dau la cuptor pentru 20 de minute, la 170 de grade.

Când sunt preparate se presară semințe peste ele.

Se servesc cotletele de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și se decorează cu microplante.

Recomandari A1

Poftă bună!

Whatsapp LinkedIn
cotlet de berbecut cheesecake de sparanghel merisoare reteta
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 NHL, fenomenul mondial, se vede din acest an în platforma ta favorită! Cele mai tari meciuri se văd LIVE exclusiv în AntenaPLAY.
Stirile zilei Fructul pe care Raul a pariat 15.000 de euro, toate economiile sale. Vinde acum un kilogram cu 20 de lei
Videoclipul zilei
Citește și
Cotlet de berbecuț cu ratatouille
Cotlet de berbecuţ în crustă de fistic, saute de baby spanac şi green hummus
Video recomandate
Video
Citește și