Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare
Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare
Publicat: Luni, 06 Martie 2017, 19:58 | Actualizat: Sambata, 12 Decembrie 2020, 17:20Ingrediente pentru Rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare:
- 800 gr cotlet de berbecuț
- 1,5 kg sparanghel verde
- 300 gr merișoare
- 600 gr brânză de vacă
- 200 gr riccotta
- 150 ml smântână de gătit
- 4 felii de pâine neagră
- 100 gr sare
- 50 gr piper
- 50 ml ulei de măsline
- 50 gr unt
- 1 cutie microplante
Mod de preparare pentru rețeta de Cotlet de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și merișoare:
Se amestecaă branzeturile cu merisoare.
Se toacă 500 g sparanghel în rondele și se trage la tigaie în ulei de măsline, apoi se adaugă peste amestecul de brânzeturile și se omogenizează.
Restul de sparanghel se blanșează în apă clocotită, pentru câteva minute.
Feliile de pâine se decupează în formă rotundă și se montează într-un inel, fiind baza cheesecakeului.
Pe marginile inelelor se așază sparanghelul blanșat, ir în interior se așază amestecul de brânzeturi.
Se dau la rece până în momentul servirii.
Cotletele de berbecuț se condimentează cu sare și piper și se trag la tigaie în ulei de măsline, pe o parte și pe cealaltă, adăugând și untul, apoi se dau la cuptor pentru 20 de minute, la 170 de grade.
Când sunt preparate se presară semințe peste ele.
Se servesc cotletele de berbecuț cu cheesecake de sparanghel și se decorează cu microplante.
Poftă bună!