Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques
Încercați o rețetă savuroasă, cu o combinație grozavă de ingrediente: Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques!
Autor: Maria Udrea Publicat: Marti, 22 Octombrie 2019, 20:37 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 17:02Încercați o rețetă savuroasă, cu o combinație grozavă de ingrediente: Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques!
Ingrediente pentru rețeta Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques:
- 1 legătură busuioc Chives – o legatura mai maricica
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 240 ml ulei de canola sau de semințe de struguri
- 10 cotlete de miel
- Muștar dijon
- 300 g pesmet panco
- 100 g parmezan
- 1 legătură de pătrunjel
- 100 g semințe de pin
- 15 Saint jacques
- 500 g mazăre congelată
- Flori comestibile de decor
- unt
Mod de preparare pentru rețeta Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques
Mai intai pregatim un ulei aromat cu ierburi.
Se blanșează ierburile în apă clocotită, apoi se scot în apă rece cu gheață și se scurg.
Se pun în blender cu uleiul, apoi se trec prin sită și tifon.
- VEDEȚI ȘI Rețeta Cotlet de miel în crustă de rozmarin!
Se prepară un piure de mazăre.
Cotletele de miel se rumenesc pe toate părțile, apoi se dau la cuptor 10 minute.
Se scot, se ung cu muștar dijon și se trec prin crusta de ierburi cu panco pe el.
Se dau din nou la cuptor pentru câteva minute. Se lasă să se odihnească timp în care se prepară saint jacques-ul.