Dulceață de căpșuni pentru copii. Cea mai bună dulceață fără zahăr
Dulceață de căpșuni pentru copii. Cea mai bună dulceață fără zahăr. Prepară o rețetă delicioasă și aromată de dulceață pentru copii, cu siguranță aceștia se vor bucura, dulceața de căpșuni fiind în topul preferințelor acestora, o dulceață sănătoasă preparată acasă
Publicat: Vineri, 10 Mai 2019, 10:07 | Actualizat: Vineri, 17 Mai 2019, 15:24- Chefi la cuțite - ediție specială de Ziua Antenei 1! Vezi ce surprize au pregătit chefii vineri, 29 noiembrie, de la 20:30!
- Marele Premiu de Formula 1™ din Qatar e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2024!
Dulceață de căpșuni pentru copii. Cea mai bună dulceață fără zahăr. Prepară o rețetă delicioasă și aromată de dulceață pentru copii, cu siguranță aceștia se vor bucura, dulceața de căpșuni fiind în topul preferințelor acestora, o dulceață sănătoasă preparată acasă
Căpșunile fac parte din fructele preferate ale celor mici, cu siguranță. Nici un copil nu ar refuza vreodată niște căpșuni proaspete cu frișcă deasupra. Instantaneu acesta devine desertul perfect. Dragostea pentru căpșuni îi face pe cei mici să mănânce cu drag și preparatele cu căpșuni precum dulceața de căpșuni. Ei o vor asorta rapid cu o cupă de înghețată sau cu niște clătite pufoase. Iată o rețetă de dulceață de căpșuni fără zahăr care va fi pe placul copiilor.
Dulceață de căpșuni fără zahăr
Pentru a obține o dulceață de căpșuni delicioasă, dar cu zero calorii, puteți folosi un zahăr pe bază de green sugar și pectină din fructe ce ajută la coagularea dulceței. Astfel, dulceața de căpșuni obținută cu zero zahăr este indicată atât copiilor, cât și celor care suferă de diabet.
Dulceață de căpșuni – Ingrediente
-1 kg căpșuni bine coapte
-1 pachet de Green Sugar Gelifiant natural (523 g pentru 1 kg fructe)
-100 ml apă plată
Dulceață de căpșuni – Mod de preparare
Începem prin a spăla căpșunile și a îndepărta codițele. Fie lăsați căpșunile întregi sau dacă sunt prea mari, le puteți tăia în bucăți. Căpșunile se pun într-o oală mare peste care adăugăm Green Sugar Gelifiant. Apoi se adaugă 100 ml de apă plată și se amestecă bine totul după care oala se pune pe foc.
Se lasă amestecul la foc mic 7 minute din momentul fierberii, amestecând continuu. Apoi opriți focul și testați dulceața pentru a vedea dacă e coagulată. Puteți încerca cu o linguriță: luați o linguriță de dulceață și puneți-o pe o farfurie, după care o băgați la frigider. Dacă se coagulează perfect, înseamnă că dulceața e gata. Cu ajutorul unui polonic, transferați dulceața în borcane care se închid etanș.
Citește și:
-Căpșuni în ghiveci. Cum să ai căpșuni gustoase chiar la tine acasă
-Dietă rapidă cu căpșuni. Slăbești 4 kilograme în 7 zile și elimini toxinele