Idei de rețete cu pește și fructe de mare, prezentate de concurenți în sezonul 8 Chefi la cuțite
Pentru că suntem în postul Crăciunului și avem multe zile cu dezlegare la pește, ne vor prinde bine pentru inspirație, aceste idei de rețete cu pește, prezentate de concurenți în sezonul 8 Chefi la cuțite.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 20 Noiembrie 2020, 09:38 | Actualizat: Vineri, 20 Noiembrie 2020, 20:35- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
În ediția 31 a sezonului 8 ”Chefi la cuțite”, concurenții intrați la probele individuale, au primit ca temă rețete cu pește și fructe de mare.
S-au întrecut în a oferi idei de astfel de rețete, echipa lui Chef Sorin Bontea și echipa lui Chef Florin Dumitrescu.
Preparatele cu pește și fructe de mare au fost savuroase și frumos prezentate, dar și binevenite acum în perioada postului pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului, devenind o sursă de inspirație pentru cei care țin post și nu numai.
Pe aceeași temăIdei de rețete cu pește și fructe de mare, prezentate de concurenții din echipa lui Chef Sorin Bontea:
Lup de mare cu midii, legume, piure de țelină cu curcuma și hribi la grătar preparată de concurentul Ionuț Belei
Risotto cu creveți și nero di seppia, preparată de Adrian Luca
Noodles de orez cu creveți și legume, rețeta lui Silviu Constan
File de păstrăv cu zucchini și midii cu sos mediteranean, rețeta Mariei Sandru
Pește cu chips de morcovi, unt caramelizat cu creveți și legume la grătar preparată de Edmond Zanidache
File de crap cu crispy de bacon și piure de pătrunjel, preparată de Roxana Vasile
Idei de rețete cu pește și fructe de mare, prezentate de concurenții din echipa lui Chef Florin Dumitrescu:
Somon în sos de verdețuri și muștar, cu piure de țelină, roșii și praz la grătar, rețeta Claudiei Radu
File de dorada cu sos de tarhon și piure de cartofi dulci, rețeta lui Vincent Liontier
Păstrăv somonat cu mix de legume, piele crispy și sos de unt cu lămâie, preparată de Alberto Chelu
Risotto cu creveți și legume, rețeta lui Vlăduț Manoliu
Somon cu sos de muștar pe pat de legume, preparată de Andrei Hîncu
Seabass cu gnocchi de casă, preparată de Roxana Blenche
Tăieței de orez cu somon afumat și supă cremă de somon cu rulouri din hrean și somon, preparată de Cristina Raiu
Nu uitați că îndrăgita emisiune culinară „Chefi la cuțite” poate fi urmărită în fiecare seară de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!