Paste asiatice, perfecte pentru o clipă de răsfăț acasă sau la birou! Le poți mânca și reci, în zilele calde de vară!
Te-ai săturat de clasicele paste cu sos alb sau sos roșu și vrei să încerci ceva cu adevărat gustos? Atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!
Publicat: Miercuri, 28 Iunie 2017, 15:23 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:31Te-ai săturat de clasicele paste cu sos alb sau sos roșu și vrei să încerci ceva cu adevărat gustos? Atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!
Pastele cu pui și legume sunt ideale în orice situație, fie că le savurezi acasă sau la birou!
Ai nevoie de:
- piept de pui
- spaghete
- morcovi
- varză
- ciuperci
- ceapă
- ardei roșu
- ulei
Cum se face?
Pastele se fierb. Morcovii, ceapa, ardeii, varza și ciupercile se taie fâșii subțiri și se călesc în ulei (fie separat pentru păstrarea culorii, fie laolaltă). Se rumenește pieptul de pui tăiat cubulețe.
Carnea și legumele se toarnă peste paste, se pune sare și piper după gust, se amestecă și se savurează!
Poftă bună!