Un deliciu elvețian pe care trebuie neapărat să-l încerci! Rosti e cea mai gustoasă rețetă de cartofi cu ouă
Dacă vrei să încerci o rețetă delicioasă, atunci omleta crocantă sigur îți va face diminețile mai frumoase!
Publicat: Marti, 27 Iunie 2017, 13:10 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:31Dacă vrei să încerci o rețetă delicioasă, atunci omleta crocantă sigur îți va face diminețile mai frumoase!
Ai nevoie de:
- ouă
- cartofi
- șuncă sau bacon
- ulei
- sare și piper
Cum se face?
Cartofii se curăță și se dau pe răzătoare (cea mai mare, pentru a obține fâșii mai late). Se presară sare și piper și se lasă la odihnit, ca să iasă apa din ei. Apoi se storc între palme pentru a elimina apa.
Într-o tigaie încinsă cu ulei se pun cartofii dați pe răzătoare și se dă formă rotundă. Se presară șuncă sau bacon rumenit anterior. Se rumenește pe o parte și pe alta. La final se toarnă ouă ochiuri peste și se servește cald. Se poate presăra ceapă verde sau cașcaval ras.
Poftă bună!