Varză cu afumătură
Publicat: Luni, 25 Septembrie 2017, 18:36 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:21- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente
- 1 kg carne de porc afumată( ciolan de porc afumat, de casă)
- 1 varză dulce
- 4 bucăți de ceapă
- 2 ardei verzi
- 2 ardei roșii
- mărar
- cimbru
- sare
- piper
- boia
- suc de roșii
Mod de preparare
Se pune ulei intr-un vas, pe foc, iar când se încinge, se călește ceapa tocată mărunt, apoi se adaugă ardeii, de asemeni, tocați mărunt.
Se adaugă carnea porționată, și se presară boia.
Se completează cu puțină apă și se lasă să fiarbă până când carnea este pătrunsă.
Se toacă varza și se adaugă în vas, condimentându-se cu sare și piper, pe parcursul fierberii.
Se adaugă sucul de roșii, când varza este pătrunsă și se mai lasă să fiarbă 10-15 minute.
La final, se adaugă verdeața tocată.