Caius Ovidiu Merșa a pregătit trei supe, cu dedicație specială pentru jurații „Chefi la cuțite”
Un concurent surprinzător din ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Caius Ovidiu Merșa, un concurent venit tocmai de la Timișoara!
Publicat: Marti, 27 Octombrie 2020, 20:36 | Actualizat: Marti, 27 Octombrie 2020, 23:21- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Critic de artă, fotograf, bucătar și nu numai, concurentul de la „Chefi la cuțite” se descrie ca fiind extrem de pasionat de învățătură și acest lucru l-a determinat să facă numeroase studii în domeniul fotografiei.
În viața de zi cu zi, acesta deține un local în Timișoara, despre care spune că este primul bar din România care servește doar supe și ciorbe.
Caius Ovidiu Merșa a pregătit juraților emisiunii Chefi la cuțite câte un preparat surpriză
Pasionat de mâncare, Caius Ovidiu Merșa de la „Chefi la cuțite” face în prezent cercetare culinară la un centru de antropologie culturală.
Pe aceeași temă„În momentul în care am început să studiez arta am luat din jurul meu lucrurile care îmi plăceau și am decis că trebuie să le studiez mai profund. Atunci am avut norocul să descopăr cărți de bucate vechi, din 1900, din România.
Pe aceeași temăAm încercat să văd de unde vin toate aceste lucruri și mi-am dat seama că pot să fac ceva pentru gastronomia românească. M-am înscris la Chefi la cuțite fiindcă mi-am dorit să mă vadă chefii și să le povestesc despre aceste lucruri”, a dezvăluit concurentul, totul în timp ce a pregătit trei rețete speciale.
Caius Ovidiu Merșa a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o supă special aleasă, cu dedicație!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!