O surpriză din ediția 16 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când Dumitru Pop Tincu, meșterul care are acum în grijă cimitirul vesel de la Săpânța, a ajuns în fața celor trei jurați!
Concurentul a pregătit o tocană cu mămăligă așa cum se face la Săpânța și a sperat că va reuși să îi impresioneze pe jurații celebrului show culinar, de la Antena 1.
„Hai să vedem, mă băieți, câte cuțite o să-mi dați” , a mărturisit Dumitru Pop Tincu, urmărind degustarea făcută de cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite ”.
Dumitru Pop Tincu a adus pentru jurații Chefi la cuțite cadouri de la cimitirul vesel de la Săpânța Au încercat chefii să ghicească cine ar fi putut să gătească un astfel de preparat. Au zis că sigur mâncarea a fost gătită de o doamnă cu năframă, care poartă straie tradiționale, sau poate de o bocitoare sau cântăreață de muzică populară.
citește și: Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea
Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Dumitru Pop Tincu, sculptorul cimitirului vesel din Săpânța.
„Am venit la dumneavoastră cu un preparat tradițional de la Săpânța, tocană cu mămăligă, pălincă din prune și un cadou de la cimitirul vesel” , a dezvăluit concurentul, fericit că a ajuns să-i cunoască pe cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite ”.
citește și: Fiul lui Horațiu Mălăele a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu dezvăluiri de senzație! Ce a povestit despre Sorin Bontea
Surprinzător a fost atunci când am aflat că Dumitru Pop Tincu a reușit să fie protagonist al unui articol în celebra publicație New York Times, ce a clasat cimitirul vesel de la Săpânța pe locul doi ca unicitate în lume, după Valea Regilor!
„Se și plânge, se și râde la cimitirul de la Săpânța” , a mai mărturisit concurentul, mândru de misiunea specială pe care o are, în calitate de continuator al acestui cimitir vesel.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite ” ca să savurezi momentul!