Antena

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023. Cătălina Nicoleta Ioniță i-a emoționat pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce copilărie a avut

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut s-o cunoaștem pe Cătălina Nicoleta Ioniță, o concurentă ce i-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu emoționantele confesiuni pe care le-a făcut despre viața ei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 10 Aprilie 2023, 23:23 | Actualizat: Luni, 10 Aprilie 2023, 23:23
Galerie de imagini
În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut s-o cunoaștem pe Cătălina Nicoleta Ioniță, o concurentă ce i-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu emoționantele confesiuni pe care le-a făcut despre viața ei
Antena 1

În sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut cunoaște numeroși concurenți cu povești de viață surprinzătoare și emoționante. Printre ei s-a numărat și Cătălina Nicoleta Ioniță, o tânără în vârstă de 32 de ani de meserie bucătar. Dezvăluirile sale au impresionat chefii.

Cătălina Nicoleta Ioniță i-a emoționat pe chefi cu dezvăluirile despre viața ei. Ce copilărie a avut concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 11

Tânăra este de meserie bucătar și a spus că a ales să participe la Chefi la cuțite sezonul 11 pentru a-și demonstra că poate face față provocărilor și că are potențial, mai ales în ceea ce privește gătitul.

„Am emoții foarte mari pentru întâlnirea cu chefii fiindcă îi admir foarate mult”, a zis concurenta care a pregătit o rețetă de somon și ton tataki cu sos citrus ponzu.

După ce au degustat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au putut s-o cunoască pe concurentă.

Pe aceeași temă

„Sunt bucătar de profesie de aproximativ 16 ani. Am lucrat foarte mulți ani în Cipru și recent m-am întors în România și am luat-o de la 0. A trebuit să îmi caut un loc unde să stau, nu am pe nimeni în România. La 19 ani am plecat în Cipru. În România m-a crescut bunica, părinții nu îi cunosc. Mama s-a sinucis când eu eram foarte mică, având probleme mentale. Tatăl m-a abandonat. Bunica m-a crescut până la vârsta de 12 ani. N-a mai avut putere și a apelat la asistență socială. M-au plasat la o organizație. La 15 ani m-au dat afară șia trebuit să mă descurc singură. Am dormit și în parc, și în scări de bloc, fugeam de poliție, de ceilalți oameni ai străzii. Vă dați seama, fată singură pe străzi, îmi era frică, era periculos. Am cerut muncă aproape din ușă în ușă. La curățenie, la vase, oriunde era nevoie.

În Cipru am muncit la diferite restaurante ca să capăt experiență. M-am întors în România pentru sărbători. Inițial asta a fost ideea, doar că din cauza unui incident neplăcut a trebuit să rămân. Emoțional și fizic nu mai pot face față unei plecări. Fosta mea relație s-a dovedit a nu fi ceea ce am crezut că este. Este o iubire mai veche. Nu a fost ceva serios, a fost o copilărie. AM crezut că el este alesul, l-am chemat în Cipru și am vrut să facem un viitor împreună. Când am ajuns în România a început să bea, să mă lovească. A trebuit să fug, să încep o viață nouă. Nu am puterea să o iau de la zero printre străini, din nou. Am hotărât să încerc să îmi fac aici un drum. Am întâlnit aici oameni extraordinari, m-au ajutat să mă angajez aici. Am zis să rămân în România deocamdată”, a fost confesiunea emoționantă a concurentei.

Pe aceeași temă

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ascultat-o cu multă atenție și au fost impresionați de copilăria pe care a avut-o tânăra, dar și de viața trăită apoi.

Apoi, la final, pentru rețeta de ton și somon, Cătălina Nicoleta Ioniță a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Recomandari A1

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite 2023 chefi la cutite sezonul 11 catalin scarlatescu sorin bontea florin dumitrescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024 🏊‍♂️ În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Alertă meteo de vreme rea. ANM a emis un cod portocaliu de ploi torenţiale şi vânt puternic în 16 judeţe, până marţi dimineaţa
Citește și
Imagini din culise! Ce au făcut concurenții salvați de chefi, care nu au intrat în al optulea battle de...
Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online
Matthew Ehsanmehr, fost concurent la Chefi la cuțite sezonul 11, i-a uimit pe trecători. Cineva a filmat...
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a...
Video recomandate
Video
Citește și
Cum să crești umiditatea plantelor de interior. Moduri de a menține plantele tropicale în formă Catine.ro
Hande Erçel și-a reluat studiile la 30 de ani. De ce renunțase actrița la facultate Happy Channel
Și-a înșelat soțul cu fostul ei cumnat. În timp ce ea era cu amantul, regele Felipe primea informații în timp... Libertatea.ro
Controversele fiscale ale anului 2024. Pilonul II de pensii, în topul urgențelor sistemului românesc de... Ziare.com
Cât de frumoasă este soţia lui Iulian Filipescu. Nicoleta, apariţie rară alături de soţul său AntenaSport
PRIMELE IMAGINI cu fiica lui Paris Hilton! Cum arată London, în vârstă de cinci luni. FOTO Elle
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov Spynews.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare BZI
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat HelloTaste.ro
Ce contează pentru o pensie mare la recalculare: vechimea sau contribuția? Simona Bucura Oprescu: "Vreau să știe... Antena3.ro
De ce visezi că dai examen. Există o explicație științifică pentru acest vis recurent useit
Horoscopul zilei de 4 iunie 2024. Scorpionii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Ambasada Israelului, ținta unui atac cu sticlă incendiară. Cine este suspectul Wall-Street
Curățenia de vară: Ritual pentru a elimina energiile negativă nu doar din casă, ci și din sufletul tău Kudika
Testul de inteligență al zilei de luni. Ai un IQ ridicat dacă poți găsi milionarul fals în 5 secunde! Playtech
Anca Sigartău, apariție surprinzătoare. Cum s-a îmbrăcat nașa la nunta lui Vlad Gherman Redactia.ro
Alertă meteo de vreme rea. ANM a emis un cod portocaliu de ploi torenţiale şi vânt puternic în 16 judeţe,... Observator
De ce încetinește metabolismul. 10 motive și soluțiile lor MediCOOL
Tort cu mere caramelizate și frișcă. Trucuri pentru a obține cel mai gustos desert HelloTaste
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a... ProSport
A fost descoperit celebrul SUBMARIN scufundat în timpul războiului! IREAL ce s-a găsit în interiorul epavei! Gandul
Promisiunea pe care Vlad Gherman i-a făcut-o Oanei Moșneagu în ziua nunții lor. Fanii s-au topit! CanCan
Ce cauzează scalpul uscat la bebeluși și cum se tratează DeParinti
Lucruri mai puțin știute despre Travis Scott. 20 de fapte inedite din viața și cariera celebrului rapper ZUTV
De ce sunt noile capace atașate de sticlele de plastic. Experții au dezvăluit adevărul din spatele deciziei care... UseIT
Cremă pentru tort pe care o poți prepara fără fierbere. Cea mai rapidă rețetă Hello Taste