Antena

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată. La ce gest uluitor a apelat chef Cătălin Scărlătescu

Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată din competiția sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Concurenta a avut cel mai mic punctaj din ediția 34 a show-ului culinar, motiv pentru care a fost nevoită să plece acasă. Iată cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu.

Publicat: Luni, 12 Iunie 2023, 23:43 | Actualizat: Luni, 12 Iunie 2023, 23:44
Galerie de imagini
Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11
Antena 1

Deși a fost un „război” al amuletelor în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite, toate cele trei echipe au intrat la duel. Pentru că a existat o egalitate între echipa roșie și echipa gri, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au trimis doar jumătate din concurenții la proba individuală.

Show-ul culinar se apropie de final, iar temele competiției devin din ce în ce mai dificile. Așadar, vor rămâne în joc doar cei care pot face față provocărilor culinare. De data aceasta, concurenții au fost luați prin surprindere de apriga roată.

Pe aceeași temă

Cei intrați la duel au primit sarcina de a face un preparate cu ingredientele trase la roată. Tensiunile, presiunea și adrenalina s-au simțit imediat în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite. Membrii echipelor au făcut tot ce au putut pentru a rămâne în concurs, însă Gina Pistol a anunțat o eliminare complet neașteptată.

Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată din sezonul 11 Chefi la cuțite în ediția de pe 12 iunie 2023

Emoțiile au făcut ca în platoul show-ului culinar să se aștearnă liniștea. Așteptarea a devenit tot mai cruntă pentru concurenții din fața Ginei Pistol și a chefilor. Toți își doreau să își audă numele pentru a intra în bucătărie, însă prezentatoarea TV a venit cu o „lovitură” grea pentru chef Cătălin Scărlătescu.

Constantin Onuț a fost singurul care a obținut 15 puncte, în timp ce Nina Hariton și Paul Tudosescu au rămas în competiție cu 14 puncte. Laurențiu Neamțu și George Popescu au intrat în bucătărie cu 12 puncte, iar Mihaela Zahariea cu 10 puncte.

Ștefan Nistor a reușit să se salveze cu 8 puncte. Amalia Mihart (Esa) a luat 6 puncte, cel mai mic punctaj din ediția 34 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Așadar, concurenta a fost eliminată din concurs.

Pe aceeași temă

Înainte de a se afla cine pleacă acasă, chef Cătălin Scărlătescu a apelat la un gest neașteptat. Juratul i-a îmbrățișat pe cei doi concurenți, crezând că vor fi eliminați amândoi.

„Mi-a trecut glonțul pe la ureche. E nașpa! Eu nu am venit în concursul ăsta ca să iau note de 8”, a spus Ștefan Nistor.

Recomandari A1

„Credeți-mă că mi s-au umezit ochii de durere. Nu trebuia să plece astăzi oamenii mei”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Plecarea Amaliei Mihart (Esa) a adus lacrimi în echipa neagră. Anica și-a stăpânit cu greu lacrimile.

„Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă. Sper ca întreaga echipă neagră să intre în semifinală. Nu îmi doream să folosească amuleta astăzi pentru mine”, a adăugat Amalia Mihart (Esa).

„Sună așa dur!”, a spus Anica.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
amalia esa eliminare eliminare chefi la cutite 12 iunie 2023 eliminare chefi la cutite catalin scarlatescu amalia mihart amalia esa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea în casă?"
Video recomandate
Video
Citește și
Legume care fac diferența în salata de cartofi. Aceste secrete culinare o duc la nivelul următor Catine.ro
Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este... Happy Channel
EXCLUSIV. Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare... Libertatea.ro
Nedumerirea unui patron român după ce a crescut salariile: "Motivația angajatului scade... Ziare.com
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul... AntenaSport
Petrecere FABULOASĂ pentru fiul Nadiei Comăneci, organizată de Anastasia Soare. Cum arată Dylan, care tocmai a... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură HelloTaste.ro
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Scumpirea biletelor de avion este inevitabilă. Cât vom plăti în plus din 2025 Wall-Street
Când nu ești sigur dacă să mai stai sau nu, e clar că trebuie să pleci Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele... Observator
Metode tradiționale de slăbire vs. metode medicale de slăbire. Cum poți scăpa de kilogramele în plus MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Orașul din România unde un apartament cu 2 CAMERE costă 6.000 de euro. E situat la parter și are 40 de metri... Gandul
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut' CanCan
Care e diferența dintre laptele de la începutul sesiunii de alăptare și cel de la final DeParinti
Hailey Bieber și-a etalat burtica de gravidă într-o salopetă din dantelă. Frumoasa șatenă și soțul ei,... ZUTV
Astronauții Boeing Starliner sunt blocați în spațiu. De ce nu s-au putut întoarce pe Pământ până acum UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste