Farfurii internaționale, săptămâna aceasta la „Chefi la cuțite”
Edițiile de luni și marți seară au stabilit un adevărat festin culinar pentru jurații „Chefi la cuțite”, care s-au bucurat de farfurii venite din toate colțurile Globului, gătite într-o manieră reinterpretată.
Publicat: Marti, 03 Octombrie 2017, 15:51 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:17- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Edițiile de luni și marți seară au stabilit un adevărat festin culinar pentru jurații „Chefi la cuțite”, care s-au bucurat de farfurii venite din toate colțurile Globului, gătite într-o manieră reinterpretată.
Savoarea și gustul preparatelor au fost asigurate de ingredientele proaspete din bucătăria Lidl, cu care concurenții au reușit să refacă rețete asiatice, grecești, sau franțuzești.
Așa se face că chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost impresionați de simplitatea unei salate cretane reinterpretate, pe bază de rodii, rucola și suc de portocale.
Bucătăria italienească a făcut deliciul celor trei jurați, iar gustul fileului de vițel cu marsala și suc de lămâie a asigurat cuțitele necesare pentru etapa următoare. Calitate Lidl, desigur
Hencleș, plăcinta tradițional săsească, dar și tartarul de somon cu ton și avocado, au fost printre farfuriile internaționale ce s-au ascuns sub cloșurile de pe banda misterelor.