„S-au aliniat planetele”. Descoperire de senzație la emisiunea „Chefi la cuțite”. Ce au observat jurații
În ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut în bucătărie pentru o nouă amuletă prețioasă și acum a venit momentul degustării!
Publicat: Luni, 05 Octombrie 2020, 20:41 | Actualizat: Luni, 05 Octombrie 2020, 23:29Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Cătălin Scărlătescu a pregătit pentru această probă de amuletă de la „Chefi la cuțite” tataki, camembert prăjit cu miere, ficat de gâscă, mini burger, curmală cu brânză și bacon, crevete cu chorizo și numeroase alte delicii, în total vreo șapte minunății culinare.
Ce au gătit Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite
„A gătit foarte mult Cătălin astăzi, e într-o zonă de gătit maxim”, a fost de părere Florin Dumitrescu, impresionat atât de gust, cât și de complexitatea farfuriei.
Pe aceeași temăSorin Bontea a făcut cinci tapasuri, conținând salată de caracatiță, ou umplut, chili con carne, salată thai și saganaki. Practic, acesta a încercat o combinație îndrăzneață, având în farfurie nu doar tapas spaniol, ci și tapas românesc, mexican și grecesc!
Florin Dumitrescu a făcut ou carbonara, tartar de vită, doradă cu aioli, creveți și tataki.
„Toți trei am făcut farfurii bune, s-au aliniat planetele și ne-au ieșit toate bune. Toți avem acum șanse la amulete”, a fost de părere Florin Dumitrescu.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!