Antena

Semifinala „Chefi la cuțite” 2020 aduce numeroase surprize! Ce îi așteaptă pe concurenții din sezonul 8

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de marea finală, atunci când vom afla ce bucătar primește mult râvnitul trofeu. După paisprezece battle-uri palpitante, iată care sunt concurenții care vor trece prin probe de foc în semifinală!

Publicat: Miercuri, 09 Decembrie 2020, 10:23 | Actualizat: Joi, 10 Decembrie 2020, 22:04
Galerie de imagini
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales concurenții pentru semifinala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul cu adevărat spectaculos și ne-a adus numeroase povești emoționante de viață, confruntări palpitante în bucătărie, rețete delicioase și un carusel de emoții. A fost cel mai lung, dar și cel mai frumos sezon „Chefi la cuțite”, din spusele celor trei jurați.

Aventura culinară a început în septembrie, atunci când zeci de concurenți și-au luat inima în dinți și au decis să se prezinte în sezonul 8 al emisiunii cu fel și fel de preparate. Am întâlnit nu doar bucătari cu studii sau cu experiență din plin, ci și persoane pasionate de bucătărie, care și-au transformat hobby-ul într-o adevărată super putere!

Cine sunt concurenții din semifinala Chefi la cuțite 2020, sezonul 8

Fiecare concurent care a gătit în etapa degustărilor pe nevăzute și-a dorit să prindă un loc în echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Unii, ceva mai siguri pe ei, s-au visat deja cu un loc asigurat în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, ce va avea loc în data de 16 decembrie, la Antena 1.

După degustările pe nevăzute, cei trei jurați și concurenții care au primit șansa de-a merge mai departe s-au întâlnit în bootcamp. Acesta a avut loc în hangarele Romaero, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut intrarea în cel mai neașteptat mod posibil: coborând dintr-un avion!

În probele de bootcamp, aspiranții la un loc în echipe au trecut prin emoții uriașe și prin probe grele, menite să le testeze nu doar priceperea în bucătărie, ci și imaginația sau tehnica de gătit. Fiecare farfurie a fost analizată atent și apoi a urmat verdictul!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au împărțit tunici și și-au format fiecare o echipă de șapte concurenți.

Pe aceeași temă

Au urmat apoi paisprezece battle-uri culinare din care nu a lipsit nici sarea, dar mai ales piperul! Gina Pistol ne-a surprins de fiecare dată nu doar cu ținutele spectaculoase, ci și cu temele de gătit pe care le-a pregătit pentru concurenți, fie în etapa de gătit pe echipe, fie la duel, la proba de gătit individual.

Recomandari A1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea pare să fi fost ghinionistul sezonului 8 „Chefi la cuțite”, căci echipa sa a fost „abonată” la duel în zece din cele paispreze battle-uri! Cătălin Scărlătescu, în schimb, a avut noroc cu carul.

„E cel mai bun sezon al tău din istoria Chefi la cuțite. Bravo, felicitări”, i-a dezvăluit Florin Dumitrescu colegului său, la degustarea de dinainte de semifinală!

Pe aceeași temă

După degustare, Silviu Costan (Foca) a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, chiar înainte de semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”. Concurentul a părăsit competiția cu lacrimi în ochi și extrem de supărat că l-a dezamăgit pe Sorin Bontea.

Ce se întâmplă în semifinala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020 are loc pe 15 decembrie, la Antena 1, atunci când concurenții care au rămas în competiție vor trece prin probe de foc menite să demonstreze cine este cel mai bun dintre cei buni.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În semifinala „Chefi la cuțite” 2020, Cătălin Scărlătescu luptă cu trei concurenți din echipa sa de bucătari cu tunici în carouri! Este vorba despre Cătălin Rizea, Paul Maxim și cuțitul de aur Cristian Boca.

Pe aceeași temă

Florin Dumitrescu merge în semifinala „Chefi la cuțite” 2020 alături de trei concurenți: Roxana Blenche, Claudia Radu și Andrei Hîncu, zis și Kani.

Sorin Bontea luptă în semifinala „Chefi la cuțite” 2020 cu un cuțit de aur (Ionuț Belei) și doi concurenți: Adrian Luca și Maria Șandru.

Săptămâna viitoare se ating maximele de sezon, în semifinală. 9 bucătari de excepţie vor fi trecuţi prin 3 probe de foc, cu pretenţii de top. Va fi o paradă a combinaţiilor spectaculoase, cu o singură miză – cea mai importantă, finala. Se vor arunca în joc toate armele secrete, iar emoţiile vor juca un rol principal. Pe ultima sută de metri loviturile vor fi nebănuite şi cine nu se va ţine bine, va cădea....la cuţite!

Urmează trei probe și, la finalul lor, șase concurenți din cei nouă vor fi eliminați. Apoi urmează marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

După numeroase dueluri și confruntări, concurenții vor da ultima bătălie culinară în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va avea loc miercuri, pe 16 decembrie 2020, la Antena 1, când vom afla cine este câștigătorul marelui trofeu.

Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite 2020 chefi la cutite sezonul 8 chefi la cutite semifinala 2020 chefi la cutite finala 2020 catalin scarlatescu florin dumitrescu sorin bontea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Reacţia unui turist grec din Salonic, venit să petreacă Paştele la Bucureşti. Unde s-a dus cu tot cu familie: "Am venit acum 3 zile"
Citește și
Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum arăta înainte, cu părul scurt și blond....
Ce mai face Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” sezonul 8. Cum a fost surprins tânărul
Ce decizie a luat Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, după emisiune! Anunțul făcut de acesta:...
Surpriza trăită de Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, în prima zi din 2021! Ce a...
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu de la Miami a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Lando Norris a câştigat
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin
Horoscop zilnic 6 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrică. Ce probleme ridică
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta modernă
Mai multe