Trucul de care ai nevoie de Paște ca să nu faci risipă! Cum faci savarine delicioase din feliile de cozonac?
Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!
Publicat: Luni, 02 Aprilie 2018, 17:24 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:42- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!
Pentru a pregăti această rețetă de savarine din felii de cozonac vei avea nevoie de:
- felii de cozonac
- marmeladă de zmeură/ căpșuni
- zeamă de compot/ sirop de zahăr
- frișcă naturală
- fructe pt ornat
Cum se face rețeta de savarine din felii de cozonac?
Din cozonacul rămas, se pot pregăti câteva savarine absolut delicioase.
Cozonacul se feliază, se însiropează bine cu zeamă de compot de fructe.
Urmărește restul rețetei pe cookandplay.ro, locul în care vei găsi sute de rețete delicioase și idei culinare pe toate gusturile!