Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Secretul a fost dezvăluit! Cum pregătești un cozonac mare și pufos, fără ca acesta să crape!

 
+2 click pentru
galerie

 Majoritatea gospodinelor se plâng adesea că li se crapă cozonacii în timp ce sunt la cuptor. Dacă vrei să te lauzi cu preparatele tale de Paște și să te mândrești cu un cozonac ce nu a crăpat, atunci iată câteva sfaturi utile!

Iată câteva sfaturi utile și interesante, ca să nu mai ai un cozonac crăpat:

1. Nu puneți drojdie prea multă în cozonac, chiar dacă pe pachetul de drojdie se specifică o cantitate, puneți mai puțină. La 1 kg de făină, în mod normal se pun 50 g drojdie proaspătă. Puneți maxim 40 g și-o să vedeți cum cozonacul crește, fără să ajungă crăpat.

2. Lăsați aluatul de cozonac să se dezvolte suficient înainte de a-l da la cuptor. Lăsați-l o oră înainte de a-l pune în tăvi și 40-50 de minute după ce l-ați pus în tăvi, altfel el va tinde să se dezvolte în cuptorul cald și nu se va crăpa.

Alte sfaturi extrem de utile despre un cozonac ce nu a crăpat poți găsi pe cookandplay.ro!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe