Hello Chef, sezon 2, episod 15. Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
Publicat: Vineri, 03 Decembrie 2021, 17:24 | Actualizat: Duminica, 05 Decembrie 2021, 14:27- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a 15-a ediție din 5 decembrie 2021, l-a avut alături de ea pe Cătălin Oprișan, gazda celei mai urmărite emisiuni de sport online - as.ro - care s-a alăturat echipei Observator 17 și a intrat în rolul de povestitor din culisele marilor povești de succes din sport.
Cătălin Oprișan, invitat special în episodul 15, sezon 2, al show-ului Hello Chef
Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.
Pe aceeași temăAlături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.
Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Cătălin Oprișan nu a avut voie să spună „ouă”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „biscuiţi”.
Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Ingrediente necesare pentru rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche
- arpacaș 100 g
- biscuiți populari 100 g
- nucă 50 g
- esență de rom
- zahăr 100 g
- esență de vanilie
- o păstaie de vanilie
- fulgi de cocos 100 g
- pudră de cacao
- lapte 50 ml
„Ce facem?”, a întrebat-o Cătălin Oprișan pe Roxana Blenche.
„Colivă”.
„Aici trebuie să fii evlavios, nu pot să... Pe bune”.
„Eu am servit în restaurant colivă, da, și-am făcut-o așa, biluțe, și-am servit-o deep fried, ceea ce o să facem și acum”.
„Ce-ai făcut? Prăjim coliva? Pe bune?”, a întrebat cu stupoare invitatul Hello Chef.
„Da, chiar vreau să prăjim coliva”, i-a răspuns gazda.
Și uite-așa, cu acest dialog, Chef Roxana Blenche și Cătălin Oprișan s-au pus pe gătit.
Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.
Pentru început, nuca trebuie măcinată, iar peste ea, puneți puțină coajă de lămâie și semințele de la păstaia de vanilie, dar și esența de vanilie, romul și niște fulgi de cocos. Cătălin Oprișan a bătut trei ouă, timp în care Iuliana Dabija a apărut cu informațiile necesare.
„Dacă avem ocazia să alegem murele, ar fi bine să le alegem pe cele care nu sunt de cultură. Dacă le alegem de cultură, fructele de pădure au jumătate din proprietățile pe care le au în mod normal”, a spus aceasta.
Întreg conținutul se amestecă, după care adăugați puțin lapte. Chef Roxana Blenche a făcut mai apoi în palme biluțele, le-a dat prin puțină făină, prin ou, prin panko, prin ou și din nou prin panko, apoi le-a prăjit într-o tigaie. Cătălin Oprișan s-a ocupat de siropul de rom.
Și de această dată, plating-ul a ieșit excepțional.
„Așa e viziunea mea de plating. Am lăsat toată farfuria albă, am zis să presărăm aici pudra de cacao”.
„Cea mai interesantă colivă ever”, a spus Iuliana Dabija, în timp ce savura preparatul.
„Bă, băiatule... Să mor de nu e bună. Colivă prăjită!”, a spus și Oprișan.
Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.
Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1
În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.
Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.
Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.