Antena

Hello Chef, sezon 2, episod 15. Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Publicat: Vineri, 03 Decembrie 2021, 17:24 | Actualizat: Duminica, 05 Decembrie 2021, 14:27
Galerie de imagini
Hello Chef, sezon 2, episod 15
Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a 15-a ediție din 5 decembrie 2021, l-a avut alături de ea pe Cătălin Oprișan, gazda celei mai urmărite emisiuni de sport online - as.ro - care s-a alăturat echipei Observator 17 și a intrat în rolul de povestitor din culisele marilor povești de succes din sport.

Cătălin Oprișan, invitat special în episodul 15, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Pe aceeași temă

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Cătălin Oprișan nu a avut voie să spună „ouă”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „biscuiţi”.

Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Ingrediente necesare pentru rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche

„Ce facem?”, a întrebat-o Cătălin Oprișan pe Roxana Blenche.

„Colivă”.

Recomandari A1

„Aici trebuie să fii evlavios, nu pot să... Pe bune”.

„Eu am servit în restaurant colivă, da, și-am făcut-o așa, biluțe, și-am servit-o deep fried, ceea ce o să facem și acum”.

„Ce-ai făcut? Prăjim coliva? Pe bune?”, a întrebat cu stupoare invitatul Hello Chef.

„Da, chiar vreau să prăjim coliva”, i-a răspuns gazda.

Și uite-așa, cu acest dialog, Chef Roxana Blenche și Cătălin Oprișan s-au pus pe gătit.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Pentru început, nuca trebuie măcinată, iar peste ea, puneți puțină coajă de lămâie și semințele de la păstaia de vanilie, dar și esența de vanilie, romul și niște fulgi de cocos. Cătălin Oprișan a bătut trei ouă, timp în care Iuliana Dabija a apărut cu informațiile necesare.

„Dacă avem ocazia să alegem murele, ar fi bine să le alegem pe cele care nu sunt de cultură. Dacă le alegem de cultură, fructele de pădure au jumătate din proprietățile pe care le au în mod normal”, a spus aceasta.

Întreg conținutul se amestecă, după care adăugați puțin lapte. Chef Roxana Blenche a făcut mai apoi în palme biluțele, le-a dat prin puțină făină, prin ou, prin panko, prin ou și din nou prin panko, apoi le-a prăjit într-o tigaie. Cătălin Oprișan s-a ocupat de siropul de rom.

Și de această dată, plating-ul a ieșit excepțional.

„Așa e viziunea mea de plating. Am lăsat toată farfuria albă, am zis să presărăm aici pudra de cacao”.

„Cea mai interesantă colivă ever”, a spus Iuliana Dabija, în timp ce savura preparatul.

„Bă, băiatule... Să mor de nu e bună. Colivă prăjită!”, a spus și Oprișan.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
hello chef sezon 2
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Reptilele veninoase care s-au înmulţit în România: muşcătura lor poate ucide în 5 ore. Ce pot face oamenii ca să se protejeze
Citește și
Hello Chef, sezon 2, episod 16. Rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, sezon 2, episod 14. Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 13. Supă cu fructe de mare à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de...
Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche....
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Renașterea uneia din cele mai vechi stațiuni balneare din România. Proiectele sunt puține și se mișcă... Ziare.com
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!”... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Noua fabrică din România care se deschide după Paște. Localitatea în care sute de oameni se pot angaja Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO | Modernizare în Gara de Nord: Poți vedea din gară în cât timp vine autobuzul Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Cele mai rezistente flori de grădină. Nu sunt deloc pretenţioase Playtech
Ce trebuie să faci în a doua zi de Paște pentru a avea noroc. Obiceiul care datează de secole Redactia.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de... Observator
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții MediCOOL
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un... ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Francia Raisa a negat zvonurile conform cărora a fost forțată să-i doneze Selenei Gomez un rinichi: „A fost, cu... ZUTV
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă UseIT
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a primit punctajul maxim după duel. Surpriză de proporții pentru toți cei prezenți
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit în lacrimi, în timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle. Banda a adus un verdict neașteptat
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor pentru al șaptelea battle. Ce s-a aflat despre Orlando Zaharia
Prognoza meteo 7 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cât timp se păstrează friptura de miel în frigider de fapt. La ce să fii atent înainte să o consumi
Când pică Paștele ortodox și cel catolic în 2025. Nu se întâmplă des să fie sărbătorit în aceeași zi
Mireasa sezonul 9, 6 mai 2024. Antonia a revenit în casă. Cum a fost posibil
Mai multe