Antena

Hello Chef sezon 8, 5 octombrie 2024. Rețeta minune pentru o supă de ceapă savuroasă. Ce secret a impresionat-o pe Roxana Blenche

În episodul 4 din Hello Chef, sezonul 8, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit o supă de ceapă, o rețetă specifică și originară în Franța, tonnarelli all'amatriciana, o rețetă cu specific italienesc, tirokafteri, celebra cremă de brânză grecească și supă de căpșuni.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 14:32 | Actualizat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 15:52
Galerie de imagini
Rețeta minune pentru o supă de ceapă savuroasă.
Antena 1

Invitatul din episodul 4 de Hello Chef este Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă român.

Chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Cătălin Botezatu

Marele creator de modă i-a provocat pe cei doi chefi să pregătească două rețete special pentru el. Acestea sunt: supă de ceapă, o rețetă specifică și originară în Franța, și tonnarelli all'amatriciana, o rețetă cu specific italienesc.

Roxana Blenche s-a ocupat inițail de tirokafteri, iar chef Samuel a început cu prepararea supei de ceapă pe care a primit-o drept provocare de la Cătălin Botezatu.

Pe aceeași temă

Hello Chef sezon 8, 28 septembrie 2024. Chef Samuel a pregătit supa de ceapă pentru Cătălin Botezatu

Supa de ceapă este un preparat extrem de iubit de români care se prepară simplu și rapid. Iată rețeta!

Ingrediente rețetă supă de ceapă

Pe aceeași temă

Mod de preparare rețetă supă de ceapă

Recomandari A1

Chef Samuel a început prin a tăia ceapa feliuțe pe care ulterior a pus-o la călit în unt. Peste ea a adăugat puțin cimbru și sare pentru un plus de savoare. Secretul lui Chef Samuel este că nu uită niciodată să amestece la timp pentru a nu se arde. Culoarea pe care o obține ceapa trebuie să fie intensă pentru un gust cât mai bun. De asemenea, în funcție de preferințe se poate adăuga și piper.

După ce ceapa s-a caramelizat, chef Samuel a tăiat bagheta de pâine în felii groase pe care le-a băgat apoi la cuptor pentru a fi mai crocante. Feliile se pun la sfârșit când supa este gata și se servește după preferințe chiar și cu ton.

Când textura cepei s-a transformat în supă, chef Sam a pus-o în boluri peste care a adăugat brânză emmentaler rasă. Preparatul nu este încă gata de savurat, pentru că bolurile se bagă la cuptor la 230 de grade pentru ca brânza să se topească.

După ce preparatul s-a contopit, cheful a scos bolurile de la cuptor, fiind gata de savurat.

Pofta bună!

Pe aceeași temă

Cătălin a fost cu adevărat impresionat de aspectul minunat al supei de ceapă, dar și de preparatele făcute de chef Roxana Blenche. În cele din urmă scorul a fost 1 la 1, cei doi chefi încheiând emisiunea la egalitate.

Whatsapp LinkedIn
hello chef hello chef sezon 8
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Citește și
Hello Chef sezonul 8, 5 octombrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui...
Hello Chef sezonul 8, 5 octombrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în bucătărie!...
Cum să prepari cel mai rapid tort de căpșuni cu cremă de brânză cu ajutorul robotului Kenwood....
Hello Chef sezonul 8, 28 septembrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare! Ce rețete au...
Video recomandate
Video
Citește și