Antena

Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă era bogat”

Iustina și Cornel au devenit cunoscuți în România după participarea la Insula Iubirii sezonul 8, unde relația lor a fost pusă la încercare timp de 21 de zile. Recent, cei doi au fost filmați în trafic, iar imaginile cu mașina pe care o conduce fostul concurent au devenit virale în online.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 22 Septembrie 2024, 15:29 | Actualizat: Duminica, 22 Septembrie 2024, 16:00
Galerie de imagini
Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă era bogat”
Antena 1/Captură TikTok

Imaginile cu mașina pe care o conduce Cornel, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 8, au devenit virale pe TikTok, după ce un internaut l-a filmat pe el și pe Iustina în trafic. Iată mai jos!

Pe aceeași temă

Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8

Detaliile intime dezvăluite de Iustina despre relația lor l-au deranjat pe Cornel, iar fanii emisiunii încă fac glume pe seama lor, mai ales după ce bărbatul i-a promis partenerei sale de viață că îi va cumpăra mașina mult dorită.

Recent, Cornel și Iustina au fost filmați în trafic, iar imaginile cu mașina lor au devenit virale pe TikTok. Mașina fostului concurent de la Insula Iubirii, un BMW seria 5, F10 break, cu o valoare de peste 10.000 de euro, a stârnit amuzamentul internauților, mai ales că Iustina își exprimase dorința unui cadou mai extravagant.

Așa cum era de așteptat comentariile au curs la clipul devenit viral pe TikTok. De asemenea, fanii Insula Iubirii nu au ratat ocazia de a compara mașina lui Cornel cu cea a lui Teo, care conduce un bolid de lux, potrivit unei postări din mediul online.

„Parcă era bogat, Cornel!”/„Mă așteptam la o mașină mai scumpă”/„Până acum spuneau toți că Iustina stă cu el pentru bani. Acum râd de el că e sărac. Cine să vă mai înțeleagă?”/„Of, nu i-a luat Mercedes!”/„Iustina într-un break”/„Când află că Teo are X6 nou”, au fost câteva dintre comentarii.

@anonimul1993 #fy #insulaiubirii #cornel #iustina ♬ original sound - AntenaPLAY.ro
Pe aceeași temă

Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are

Pe parcursul emisiunii Insula Iubirii, nu de puține ori, Iustina le povestea fetelor și ispitelor masculine cât de potent financiar este Cornel.

Iustina l-a prezentat pe Cornel ca fiind un bărbat cu multe afaceri, mărturisind că ea e angajată la una dintre firmele lui. Chiar dacă erau împreună doar de un an, el i-a făcut Iustinei toate poftele și i-a dăruit mereu doar cadouri scumpe.

Recomandari A1

Cornel e un bărbat discret, însă Iustina a povestit absolut toate detaliile personale din viața lui, de la fosta soție și cei patru copii, până la banii pe care îi are.

Iustina a menționat în emisiune că iubitul ei are o firmă de design care se ocupă cu ceramică de lux. El are mai multe afaceri în Iași, fiind și patronul unei firme de materiale de construcții.

În 2022 cifra de afaceri a acestei firme ajungea la aproape două milioane de lei. Profitul pe care l-a încasat prin firma sa a fost de 1.348.034 lei. În prezent, la firma lui Cornel Luchian sunt angajate cinci persoane, potrivit Spynews.ro.

Chiar dacă a reușit să pună pe picioare o afacere de succes, iar acum Iustina nu duce grija zilei de mâine, Cornel nu a avut o viață tocmai ușoară. În urmă cu mulți ani, el a suferit un accident de mașină foarte grav, când a fost la un pas de moarte.

„A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a povestit Iustina la Insula Iubirii.

Whatsapp LinkedIn
cornel insula iubirii sezonul 8 mașină iustina
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Vezi acum episodul 1! Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial.
Stirile zilei Pantelimon, "cea mai păzită localitate din România" după scandalul monstru continuat la spital. Ce spune avocatul unuia dintre clanuri
Videoclipul zilei
Citește și
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce...
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție...
Ispita Lala nu s-a mai abținut! Tânăra a scos la iveală ce a făcut Cornel după emisiune. Ce a putut...
Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebeluș. Concurenta nu a putut ține secret nici când...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodiile care vor avea bani, vacanțe și noroc în dragoste în octombrie 2024 Catine.ro
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat o rochie de epocă pentru o... Happy Channel
Dunărea a inundat un întreg oraș aflat la 25 km de Budapesta. Viitura ajunge în România săptămâna viitoare Libertatea.ro
Top cinci destinații din Europa călduroase pentru această toamnă. Sunt peste 30 de grade și apa mării e... Ziare.com
Milionarul român de 28 de ani, un alt gest uriaş după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii: „Iubesc să... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un... Spynews.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește BZI
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Clătite cu mere în aluat, aromate cu scorțișoară HelloTaste.ro
Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit... Antena3.ro
Implantul cerebral care permite pacienților să controleze Amazon Alexa doar cu ajutorul minții. Cum funcționează... useit
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2024. Peștii trebuie să fie mai atenți la oamenii din jurul lor. Află ce se... Catine
Zilele Bucureștiului: Mașinile clasice au adus poveștile altor epoci în centrul Capitalei Wall-Street
Doinița Oancea, mesaj subtil în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit: Să nu vă puneți măști... Kudika
Se renunță la Clasa Zero. Sistemul de învățământ, schimbat din temelii! Playtech
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe... Redactia.ro
Cât costă un sejur de 3 nopţi într-un glamping din Maramureş. Tot mai mulţi turişti aleg corturile de lux  Observator
De ce tot mai mulți oameni au infecții urinare. Un aliment pe care toți îl avem în frigider ar putea fi de vină MediCOOL
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi HelloTaste
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat” ProSport
Calcul complet | Ce pensie primește un român, dacă s-a pensionat cu o vechime de 39 de ani Gandul
Imagini de la înmormântarea Anei Maria Vasiliu. Cum arăta sicriul după ce a fost scos din biserică. Ți se rupe... CanCan
Cum afectează traumele din copilărie stilul parental DeParinti
Christina Aguilera sărbătorește 25 de ani de la debutul primului ei album cu o „reinterpretare nostalgică” a... ZUTV
Cum se schimbă creierul femeilor în timpul sarcinii. Efectul real a fost dezvăluit de experți UseIT
Ștrudel cu prune și cremă de mac. Desert delicios de toamnă Hello Taste