Antena

Daiana și Rareș, concurenții Insula Iubirii sezonul 8, din nou împreună? Fotografia care i-a dat de gol

Daiana și Rareș au fost unul dintre cele 6 cupluri de la Insula Iubirii sezonul 8 care și-au testat relația în Thailanda.

Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 13:37 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 14:22
Galerie de imagini
Chiar dacă la revenirea în țară după emisiune Daiana și Rareș s-au mutat împreună și relația lor părea să meargă mai bine ca oricând, se pare că, după cum a zis și tânăra, a fost doar liniștea dinaintea furtunii.
A1 & Instagram

Chiar dacă la revenirea în țară după emisiune Daiana și Rareș s-au mutat împreună și relația lor părea să meargă mai bine ca oricând, se pare că, după cum a zis și tânăra, a fost doar liniștea dinaintea furtunii.

Daiana și Rareș, o nouă fotografie împreună după despărțire

Atunci când au vizionat împreună emisiunea la TV, pentru Daiana și Rareș au început reproșurile, iar cei doi au luat decizia de a se despărți.

Pe aceeași temă

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, ei au rămas prieteni și Daiana a recunoscut că încă mai vorbesc uneori, încă îl mai iubește și inima îi tresare când e gândește la el pentru că Rareș este primul ei iubit.

Se pare că Daiana a avut maturitatea de a înțelege că deși îl iubește pe Rareș, acest lucru nu e de ajuns și a înțeles că nu poate avea o relație de viitor cu el.

Daiana i-a iertat multe lucruri lui Rareș, după ce el a denigrat-o în fața ispitelor feminine pe insulă și a oferit foarte multe detalii despre viața ei personală fără să fie necesar. Cu toate acestea, ea l-a iertat și a dat dovadă că are un caracter puternic atunci când și-au reluat relația și i-a comunicat lui Rareș că ea nu mai acceptă să aibă un comportament lipsit de respect.

Acela a fost momentul în care Daiana a ales să se pună pe ea pe primul plan și să se preocupe mai mult de a se cunoaște pe ea însăși. În interviul după Insula Iubirii, Daiana a povesit că s-a schimbat foarte mult, că a început să meargă la terapie și că a învățat foarte multe lucruri despre relații și lucrurile importante ca țin o relație sănătoasă. Tocmai de aceea, fosta concurentă a ales să fie în continuare singură.

Pe aceeași temă

Recent, însă, Daiana a postat o fotografie cu Rareș la Insta Story unde i-a dat și tag. Cei doi apar îmbrăcați foarte elegant, Daiana purtând o rochie roșie lungă, iar Rareș un costum.

Se pare că ei au fost prezenți de curând la un eveniment și s-au fotografiat împreună, deși ei nu mai formează un cuplu.

Recomandari A1

Daiana a mai povestit în interviul Insula Iubirii că pentru ea Rareș mereu va rămâne o persoană importantă dinn viața ei și nu are cum să nu se gândească la el fără să simtă că I se înmoaie genunchii atunci când îl vede.

Prin urmare, având în vedere că Daiana a spus că încă mai are sentimente pentru Rareș, e posibil să existe șanse ca cei doi să se împace.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii insula iubirii sezonul 8 daiana si rares
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Videoclipul zilei
Citește și
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Daiana Prodan a vorbit deschis despre conexiunea pe care a avut-o cu...
Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Tina, de nerecunoscut după mai multe intervenții estetice. Cum arată...
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu ce se ocupă Rey, fostul concurent care forma un cuplu cu...
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula...
Video recomandate
Video
Citește și