Antena

Insula Iubirii, 20 august 2023. Alin Simoiu și Marius Moise au stat de vorbă la bonfire. Ce a dezvăluit Oana Monea pentru Bianca

Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire și Marius Moise a avut ocazia să stea de vorbă cu Alin Simoiu, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Oana Monea i-a făcut Biancăi Giurcă dezvăluiri surprinzătoare.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 20 August 2023, 22:06 | Actualizat: Duminica, 20 August 2023, 22:06
Galerie de imagini
Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire și Marius Moise a avut ocazia să stea de vorbă cu Alin Simoiu, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7
Antena 1

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost nevoiți să aleasă cu cine vor să meargă la dream date. Nu a durat mult și aceștia s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului, în ediția 19 a show-ului de la Antena 1. A fost momentul în care Marius Moise l-a confruntat pe Alin Simoiu. Ispita Oana Monea i-a făcut Biancăi Giurcă dezvăluiri surprinzătoare.

Ce au discutat Alin Simoiu și Marius Moise la bonfire, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Oana Monea, dezvăluiri surprinzătoare pentru Bianca Giurcă

Aventura din Thailanda se apropie cu pași repezi de final. După ce s-au decis cu ce ispită vor să meargă la date-ul final, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la un nou bonfire.

„Voi ați venit pe Insula Iubirii cu niște semne de întrebare față de relația voastră. Răzvan, Marius, voi ați luat deja o decizie, dar totuși o decizie care trebuie trecută prin focul final, de la ceremonia focului. Până atunci nimic nu este stabilit, nimic nu este bătut în cuie. Vă veți întâlni cu ispita de care partenerul s-a apropiat cel mai mult. Acum este ultima ocazie ca voi să aflați ce vă interesează, ce vreți să știți despre partenerele voastre. Așa că i-am invitat alături de noi pe băieții din vila partenerelor voastre”, a fost dezvăluirea făcută de Radu Vâlcan, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Pe aceeași temă

Pimul care și-a făcut apariția la bonfire a fost Romeo Vasiloni, urmat apoi de Matei Negrescu. Apoi, la bonfire a fost invitat Alin Simoiu.

„Eu am văzut intenția ei de-a petrece timp cu el, dorința de-a petrece timp cu el”, a mărturisit Marius Moise.

„Bianca este o femeie extraordinară și cu siguranță ți-ar fi putut fi loială toată viața dacă i-ai fi acordat atenția minimă de care are nevoie. Ea a fost și a rămas loială față de tine mult timp și e în continuare”, i-a dezvăluit Alin Simoiu despre partenera lui.

„A încercat să evite contactul vizual cu mine, ceea ce cred că nu se aștepta să audă, laude despre Bianca”, a mai zis tânărul la testimonial.

Pe aceeași temă

„Eu cred că dacă tu te-ai fi abținut, măcar cât erai în emisiune, Bianca ar fi rămas alături de tine și dacă n-ai fi luat decizia de-a te despărți de ea, chiar și la finalul emisiunii, cu tot ce ai făcut, mergea cu tine acasă și îți ierta tot”, i-a mai zis Alin Simoiu, la Insula Iubirii sezonul 7.

Recomandari A1

„Atâta timp cât îi place să petreacă timp cu tine, că simte o apropiere, ce să fac eu? Să stau într-un colț? Ce rost are?! Ea a simțit niște lucruri și nu își mai avea rost relația noastră. Că nu au fost niște lucruri grave, într-adevăr. Dar se vedea cu ochiul liber că ea simte lucruri pentru tine. De ce să continui? Să ajungem acasă și ea să stea cu gândul la tine?!”, s-a enervat Marius Moise.

„Ai luat o decizie mult prea repede și nu ai avut suficiente dovezi ca să iei această decizie”, a fost replica ispitei.

A venit apoi rândul fetelor să meargă la bonfire și acesta a fost momentul în care Bianca Giurcă s-a întâlnit cu Oana Monea, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

„Marius este foarte bine, ușor îndrăgostit. Se vede, toată lumea vede din casă. După cum se comportă, după gesturile lui. Se poartă atent cu mine, poartă cămașă pentru mine, e atent, îmi face cadouri, s-a schimbat complet, e alt om. Tu n-ai observat acasă că e interesant de alte femei?!”, a zis Oana Monea.

„Ce părere are Marius despre lucrurile pe care le-am făcut pe insulă?”, a dorit Bianca Giurcă să afle.

„În momentul de față pare că nu îl mai interesează nimic din ceea ce ai făcut pe insulă. Nu pare afectat. A fost trist 2 zile, dar am fost alături de el. Nu am vorbit despre tine. Din ce știu, el și-a dorit de multe ori să se despartă de tine acasă”, a zis Oana Monea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii 2023 insula iubirii sezonul 7 insula iubirii online ispite concurenti
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Citește și
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă...
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal...
Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan. Fata...
Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, filmat într-o ipostază neașteptată alături de fetița lui, de...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!” AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000... Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Prima țară din lume care ar putea introduce votul prin telefon: când ar urma să fie implementată procedura Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Zodiile masculine nepoliticoase. Aceşti nativi sunt bădărani, mai bine îi ţii la distanţă Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Prognoza ACCUWEATHER. Meteorologii au modificat prognoza pentru jumătatea lunii mai 2024. Când vine vara, cu adevărat Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Trupul neînsuflețit al lui Naomy a ajuns în România! Unde și când va avea loc înmormântarea cântăreței transgender
Mireasa, sezon 7. Hatice, reacție furibundă după ce Andrei a vorbit despre ea: „Ca prietenă a Simonei am simțit nevoia să o apăr”
Elveția este câștigătoarea Eurovision 2024! Nemo a spart trofeul pe scenă | VIDEO
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle a participat la petrecerea aniversară a Gabrielei Pițigoiu. Ce au publicat cei doi foști soți
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui Michael Jackson
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Miley Cyrus cu piesa Flowers de la premiile Grammy
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat în indiană
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Emi și Cuza, moment electric cu piesa Dragostea din tei, în rolurile trupei Feurschwanz
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment greu de egalat în rolul lui Michael Jackson
Mai multe