Antena

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Daiana Prodan a vorbit deschis despre conexiunea pe care a avut-o cu ispita Radu

În interviul Insula Iubirii, Daiana Prodan din sezonul 8 a povestit despre cum a schimbat-o pee a experiența din Thailanda.

Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 09:46 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 10:35
Galerie de imagini
Daiana Prodan a spus că participarea ei la Insula Iubirii a venit și cu multe oportunități noi pe plan profesional și asta o bucură foarte tare.
A1

Daiana Prodan a spus că participarea ei la Insula Iubirii a venit și cu multe oportunități noi pe plan profesional și asta o bucură foarte tare. De asemenea, ea a povestit că, deși la început a primit hate din cauza faptului că era naturală și uneori înjura, lumea a început să o placă treptat.

Cât de mult a schimbat-o pe Daiana experiența de la Insula Iubirii

Când s-au întors în țară, Daiana și Rareș s-au mutat împreună, înainte ca emisiunea să fie difuzată la TV. Rareș și-a deschis o nouă afacere, iar Daiana s-a întors la jobul ei și chiar se gândea ce alte proiecte ar putea să înceapă.

Pe aceeași temă

“Era liniștea dinaintea furtunii. A început emisiunea, au început reproșurile și ne-am îndepărtat”, a mai zis Daiana.

După despărțirea de Rareș, Daiana a mai ținut legătura cu ispita Radu pentru o perioadă, iar apoi au încetat să mai vorbească.

Concurenta din sezonul 8 Insula Iubirii a povestit că a învățat multe despre ea și în principal faptul că nu trebuie să mai fie așa agitată.

“Acum sunt mult mai feminină, mai deschisă, mai drăgălașă”, a mai completat Daiana.

De când s-a întors de la Insula Iubirii, Daiana a început să facă și terapie și a zis că asta a ajutat-o foarte mult.

Ea a zis că se simte copleșită și recunoscătoare de câte ori cineva o oprește pe stradă și o recunoaște.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

“Eu cu Rareș încă vorbim. (…) El s-a mutat, ne-am despărțit, avem vreo două luni. Am fost în concediu împreună într-adevăr, era deja cumpărat”, a mai povestit Daiana.

Daiana a mai povestit că s-a simțit foarte rănită de faptul că Rareș nu conștientiza ce geșeli făcuse în timp ce era încă într-o relația cu ea și ea a luat decizia de a pune punct relației cu el.

Apoi Daiana a povestit și despre conexiunea dintre ea și ispita Radu. Atunci când ea și Radu s-au revăzut la petrecerea burlăcițelor la Iustina, Radu i-a propus Daianei să iasă la o cafea toți 3, el, ea și Rareș.

“Rareș știe toate conversațiile cu mine și cu Radu din timpul relației”, a zis Daiana.

Ea a recunoscut că după ce s-a despărțit de Rareș a început să vorbească mai mult cu Radu.

“Când am văzut interviul lui Radu, eu nu am observat că el a și arătat mesajele. (…) Mesajul lui Radu pentru mine l-am primit, doar că nu o să i se îndeplinească dorința. I se putea îndeplini, dar nu o să se mai întâmple”, a povestit Daiana râzând.

Ea a povestit care e motivul. Atunci când făcea un live cu Cornel, el a întrebat-o de ce vorbește cu Radu după ce el a arătat mesajele cu ea la cameră, iar Daiana nu a vrut să dezvolte subiectul. Radu s-a supărat când a văzut live-ul spunând că Daiana ar fi trebuit să îi ia apărarea în fața lui Cornel. Apoi Radu a început să vorbească urât despre Daiana pe live, iar ea a renunțat să vorbească cu el.

“Să mă numească fătucă și chestii din-astea. Cred că erau strugurii acri și de-aia a început să vorbească așa”, a completat tânăra.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii insula iubirii sezonul 8 daiana prodan
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Citește și
Daiana și Rareș, concurenții Insula Iubirii sezonul 8, din nou împreună? Fotografia care i-a dat de gol
Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Tina, de nerecunoscut după mai multe intervenții estetice. Cum arată...
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu ce se ocupă Rey, fostul concurent care forma un cuplu cu...
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula...
Video recomandate
Video
Citește și