Cum prepari cea mai bună pastrama de berbecuţ: secretele rețetei originale
Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 07 Noiembrie 2019, 16:59 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 16:58- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc, mai ales toamna, când se combină mult mai bine cu tulburelul! Totuşi, pregătirea pastramei nu este atât de simplă precum credeţi. Dacă vreţi să vi se topească în gură, trebuie să respectaţi nişte reguli. Nu foarte complicate şi nici care să vă mănânce prea mult timp. Sunt simple şi uşor de pus în practică.
Carnea de oaie nu se transformă în cea mai bună pastramă peste noapte. Este nevoie de până la patru zile ca să preia din aroma mirodeniilor. Află toate detaliile rețetei de pastramă, în video-ul de mai sus!