Desert: Rețeta pentru crema de zahar ars
Crema de zahar ars poate fi facuta cu minimum de ingrediente, insa consistenta sa este atat de cremoasa si delicata, incat merita tot timpul petrecut pentru preparare!
Publicat: Vineri, 20 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Vineri, 04 Decembrie 2020, 19:45- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente pentru rețeta crema de zahar ars:
6 oua
1 litru de lapte
o cana de zahar
zahar vanilat
Mod de preparare pentru rețeta crema de zahar ars:
1. Intr-un vas se pun la topit 3 linguri de zahar, iar cand s-a facut auriu il torni intr-o tava inalta, de cuptor.
2. Cu zaharul ars se tapeteaza marginile si fundul tavii, dupa aceea se bat ouale bine si se pun laptele si zaharul vanilat si se toarna in vasul respectiv.
3. Se lasa la cuptor panja devine aurie deasupra.
Poftă bună!
Foto: thekitchn.com