Idei dulci pentru răsfățul doamnelor, de 8 martie. Chef Daniel Andrieş ne oferă câteva sugestii pentru o zi specială!
Direct din restaurantul propriu, Chef Daniel Andrieş, nmult îndrăgitul concurent de la Chefi la cuțite, ne oferă câteva sugestii de deserturi, pentru o zi specială!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 06 Martie 2020, 12:45 | Actualizat: Vineri, 06 Martie 2020, 13:24Chiar dacă nu ne-a împărtășit rețetele în sine, cu ingrediente și mod de preparare, Chef Daniel Andrieș ne oferă câteva sfaturi și idei dulci, demne de luat în seamă.
Fie că le pregătesc bărbații pentru femeia iubită, fie că le pregătesc chiar femeile de ziua lor, surprizele vor fi la fel de plăcute, atât ca gust cât și ca aspect.
Sunt de fapt câteva idei depre cum să pregătim clasicele Rețete de Clătite, cu ce să le umplem și cum să le decorăm pentru a-i încânta pe cei dragi.
Prima idee este să umplem clătitele cu fructe și ciocolată și să le asamblăm sub formă de punguțe, redând aspectul celebrei punguțe cu doi bani, a lui Ion Creangă. Doar că punguța noastră nu va conține cei doi bani, ci va conține surprize dulci la interior.
O altă idee ar fi să umplem clătitele cu diverse dulcețuri, sau ciocolată și să le servim cu înghețată.
Iar cea mai apreciată idee, este aceea de a umple clătitele cu trei feluri de ciocolată, într-un decor ce va cuceri instant privirea oricărui gurmand.
Sfatul lui Chef Daniel Andrieș pentru cei care vor să prepare clătite, este aceala că ingredientele trebuie scoase din frigider cu mult înainte, pentru reușita unui aluat de clătite, perfect.