Mic dejun: Oua la cuptor
Ouale la cuptor reprezinta un mic dejun extrem de simplu de pregatit. Timp de preparare: 35 de minute. Pofta buna!
Publicat: Miercuri, 18 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Luni, 05 Aprilie 2021, 23:40Ingrediente pentru rețeta de ouă la cuptor
1 felie mare de sunca
8 frunze mici de spanac
8 rosii cherry
4 oua
1 bucata branza de marimea unei cutii de chibrituri
4 felii de paine, prajite, unse cu unt si taiate in dreptunghiuri
Vei avea nevoie si de urmatoarele ustensile:
4 forme termorezistente
1 razatoare
Mod de preparare pentru rețeta de ouă la cuptor
1. Asaza 4 forme mici, termorezistente, pe masa. Ia foarfeca si taie fasii sunca si spanacul, apoi pune-le in cele patru forme.
2. Stoarce cu mana rosiile cherry intr-un bol. Pune cate doua rosii stoarse, cu suc cu tot, in fiecare forma.
3. Sparge un ou intr-un castron. Scoate cu lingura resturile de coaja, apoi rastoarna oul cu grija intr-o forma. Fa la fel si cu celelalte 3 oua.
4. Rade niste branza si presar-o deasupra fiecarui ou. Asaza formele intr-o tava si apoi in cuptor pentru 15-18 minute, pana cand se intareste albusul.
Poftă bună!
Foto: Good Food