Reteta de post: Supa de naut in stil indian
Supele asiatice sunt exact ce avem nevoie, mai ales pe timp de iarna. Fiind condimentate bine, ne incalzesc, iar continutul proteic ridicat tine foamea la distanta.
Publicat: Vineri, 16 Decembrie 2011, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:49Ingrediente pentru Reteta de post Supa de naut in stil indian:
- 1 lingura de ulei de floarea soarelui;
- 1 ceapa tocata;
- 1 lingura de ghimbir ras;
- 1 catel de usturoi;
- 1 lingura de garam masala;
- 850ml de supa de legume;
- 2 morcovi taiati cubulete;
- o conserva de 400g de naut;
- o mana de fasole verde;
- chutney de mango si de lipii calde (pentru servire).
Mod de preparare pentru Reteta de post Supa de naut in stil indian:
1. Intr-o tigaie se prajesc laolalta cu 1 lingura de ulei de floareasoarelui: 1 ceapa tocata, 1 lingura de ghimbir ras si 1 catel de usturoi zdrobit timp de 2 minute, pana cand se inmoaie.
2. Se adauga 1 lingura de garam masala, se prajeste 1 minut, apoi se toarna deasupra 850ml de supa de legume gata facuta si 2 morcovi taiati cubulete. Se lasa pe foc 10 minute, apoi se adauga o conserva de 400g de naut, scurs de apa, si o mana de fasole verde. Se mai lasa pe foc 5 minute. Merge servita alaturi de chutney de mango si de lipii calde.
Pofta buna!
Citeste si Good Food!