Reteta: Supa cu pui fript
Aceasta supa este extrem de bogata in ingrediente si foarte hranitoare. Pofta buna!
Publicat: Luni, 09 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 04 Februarie 2021, 17:13- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru reteta Supa cu pui fript:
1 lingura ulei de masline
2 cepe, taiate
3 morcovi medii, taiati
1 lingura frunze de cimbru, tocate
1,4l supa de pui
300g de pui fript, ramas prin frigider, fara piele si rupt in fasii
200g de mazare congelata
3 linguri de iaurt gras (de oaie si bivolita)
1 catel de usturoi, zdrobit
sucul de la 1 lamaie
Mod de preparare pentru reteta Supa cu pui fript:
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga ceapa, morcovii si cimbrul si se prajesc usor timp de 15 minute. Se adauga supa amestecand, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se lasa pe foc 10 minute.
2. Se adauga puiul, se da deoparte jumatate din compozitie, apoi se paseaza cu un blender. Se pune la loc in cratita cantitatea data deoparte, se adauga mazarea, se asezoneaza si se fierbe 5 minute.
3. Se amesteca iaurtul, usturoiul si sucul de lamaie, se imparte peste supa din boluri si se serveste.
Pofta buna!
Citeste mai multe retete interesante pe Good Food!