Reteta usoara: Salata cu paste
Pastele pot fi consumate fara griji, daca sunt combinate cu legume si verdeturi. Iata o reteta sanatoasa pentru primavara!
Publicat: Vineri, 27 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Vineri, 18 Decembrie 2020, 19:53- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru reteta salata cu paste:
- 300g penne din grau integral;
- 250g boabe de soia congelate;
- 250g fasole verde, curatate si taiate in jumatate;
- 1 lingurita ulei de susan;
- 1 lingura sos de soia;
- 1 radacina mica de ghimbir proaspat, rasa;
- zeama unui lime;
- 50g muguri de lucerna;
- 2 morcovi, rasi;
- 1 legatura mica de coriandru, taiat marunt.
Mod de preparare pentru reteta salata cu paste:
1. Se fierb pastele, adaugand boabele de soia si fasolea verde cu 3 minute inainte de expirarea timpului de fierbere. Apoi se scurg, se pun intr-o strecuratoare si se racesc sub jetul de apa rece.
2. Se amesteca uleiul, sosul de soia, ghimbirul si zeama de lime intr-un bol mare, apoi se adauga pastele, fasolea si boabele de soia, mugurii de lucerna, morcovii si coriandrul. Se amesteca bine si se serveste.
Poftă bună!
FOTO: goodfood.ro