Reteta zilei: Gnocchi bolognese cu spanac
O reteta simpla pentru un pranz delicios!
Publicat: Marti, 06 Decembrie 2011, 00:00 | Actualizat: Duminica, 14 Februarie 2021, 18:00Ingrediente pentru reteta Gnocchi bolognese cu spanac:
- 500g carne de vita, taiata in bucati mici;
- 1 lingurita ulei de masline;
- 2 x 400g rosii din conserva taiate;
- 1 lingura de condimente italiene;
- 400g spanac, spalat bine;
- 500g gnocchi;
- 125g mozzarella, cu continut redus de grasimi.
Mod de preparare pentru reteta Gnocchi bolognese cu spanac:
1. Se prajeste carnea in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si condimentele, se umple un borcan cu apa si se toarna peste carnea de vita, apoi se da in clocot. Se fierbe timp de 20 de minute.
2. Se pune jumatate din cantitatea de spanac intr-o strecuratoare si se toarna apa fierbinte peste el pentru a se inmuia, apoi se repeta procedeul si cu cealalta jumatate si se lasa sa se scurga bine. Cand carnea de vita este aproape gata, se fierb gnocchi si se scurg bine. Se incalzeste grill-ul la nivelul High.
3. Se amesteca gnocchi si spanacul cu carnea de vita, se asezoneaza bine si se pun intr-un vas mare de iena. Se taie mozzarella in bucati, se presara deasupra si se pune la grill pana ce se topeste si prinde o nuanta aurie.
Pofta buna!
Citeste si Good Food!