Antena

Cum iubește o Balanță! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie

Sensibilitate, modestie, sinceritate și dăruire completă. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care definesc o Balanță veritabilă. Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii.

Publicat: Duminica, 02 Februarie 2020, 19:02 | Actualizat: Luni, 03 Februarie 2020, 12:47
Galerie de imagini
Sensibilitate, modestie, sinceritate și dăruire completă. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care definesc o Balanță veritabilă. Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii.

Sensibilitate, modestie, sinceritate și dăruire completă. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care definesc o Balanță veritabilă. Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii.

Dacă iubești un nativ născut sub semnul Balanței, iată ce trebuie să știi despre el:

1. Se enervează repede, dar îi trece la fel de repede! Balanța are un temperament puternic și nu poate fi călcată ușor în picioare.

2. Vrea totul sau nimic! Balanța nu umblă cu jumătăți de măsură, pentru ea nu există nuanțe de gri, numai alb si negru. Se ferește de oamenii care nu știu ce vor în viață.

3. Iubește din tot sufletul! Nativii din Balanță sunt capabili de multe sacrificii. Dau totul pentru partener atunci când se simt în siguranță în relație.

4. Preferă tot ce este frumos! Persoana născută în zodia Balanță apreciază arta în starea ei pură si poate fi considerată ușor superficială, întrucât îi place să se înconjoare de oameni frumoși fizic.

5. Are un caracter altruist! Familia si prietenii sunt cei mai importanți pentru o Balanță. Ea va pune mereu nevoile si dorințele celor dragi înaintea propriilor planuri.

6. Trece de la o extremă la alta, în câteva secunde! Cu riscul de a părea ușor bipolară sau instabilă, Balanța este un semn dual, alături de Gemeni și Pești, și reușește să armonizeze perfect echilibrul și dezechilibrul prin cele două talere.

Recomandari A1

7. Balanța este maestra diplomației. Inteligența superioară îi permite să iasă neșifonată din orice situație socială. Nu îi place scandalul și evită orice fel de altercație, fie ea de natură fizică sau verbală.

8. Sinceritatea este cea mai bună armă a sa! Nativul Balanță nu își poate ascunde trăirile sau sentimentele. Dacă ceva nu îi convine, îți va spune verde în față. Este transparentă și onestă, motiv pentru care își face puțini prieteni, dar buni!

9. Balanța nu iartă minciuna/trădarea! Nativul născut sub zodia Balanței urăște nedreptatea și, deși nu este genul care să poarte ranchiună, nu va ierta persoanele care o mint. Odată ce i-ai trădat încrederea, nu-ți va mai acorda a doua șansă.

10. Se tem de singurătate! Nu degeaba este pozitionată la jumătatea zodiacului. Fiind al șaptelea semn din doisprezece, Balanța reușește să echilibreze perfect celelalte zodii și să mențină armonia astrală. Este dependentă de oameni și nu poate trăi izolată mai mult de câteva ore.

Whatsapp LinkedIn
horoscop zodii astre astrologie balanta zodie de aer
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
Horoscop zilnic 2 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Super Neatza, 30 aprilie 2024. Horoscopul Zilei cu Bianca Nuțu: Berbecii vor simți că prind aripi în...
Horoscop zilnic 1 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Cele patru zodii care își vor schimba radical viața în prima săptămână din mai 2024. Ce...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe