Antena

Ce mai fac Oana și Cosmin de la MPFM 5. Cei doi au devenit de curând părinți pentru a doua oară

Oana și Cosmin Munteanu, foștii concurenți ai sezonului 5 MPFM , au o fmailie superbă. Cei doi sunt părinții a do copii minunați.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 11:11 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 11:56
Galerie de imagini
Oana și Cosmin Marinescu de la MPFM 5 sunt părinții a doi copii minunați
Antena 1

Oana a născut o fetiță superbă în luna mai 2024. Cosmin a publicat atunci pe rețelele sociale imagini cu familia sa care s-a îmbogățit cu un membru.

Cei doi foști concurenți MPFM au ales un nume special pentru fiica lor și anume Kataleya. Micuța are aceeași inițială cu cea a fratelui său, Kevin.

Pe aceeași temă

Oana și Cosmin de la MPFM 5 sunt părinții a doi copii minunați

„Bine ai venit pe lume, prințesa noastră Kataleya! 24/05/2024 +Kevin +Kataleya”, a scris Coco la finalul lunii mai pe rețelele sociale.

Fetița lor, care a împlinit o lună pe 24 iunie 2024, le-a întregit familia celor doi foști concurenți MPFM și i-a făcut și mai fericiți.

Pe aceeași temă

Cei doi soți au primit o mulțime de mesaje de felicitări după ce au anunțat că au devenit pentru a doua oară părinți: „Sunteti minunati. Va doresc tot binele din lume”, Să vă trăiască sa fiti sănătoși cu toții ! Doamne ajută!”, Sunteți niște oameni împliniți! Să vă trăiească copiii și să vă bucurați tot restul vieții!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Coco Munteanu în dreptul imaginilor în care apare alături de familia sa.

Oana și Coco Munteanu de la MPFM 5 s-au căsătorit religios anul trecut

Oana și Coco s-au cununat religios în august 2023. Cei doi tineri au publicat imagini de la nuntă pe internet, iar cei care îi știu de la emisiunea Mireasă pentru fiul meu au fost în extaz.

Recomandari A1

După o poveste de dragoste care durează de ani buni, Oana și Cosmin Munteanu au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu.

În 2016, Oana și Coco s-au cununat civil. Între timp, au avut un băiețel, care le-a fost alături la marele eveniment de acum. Iată că cei doi au considerat că este timpul să spună marele ”DA” și în biserică.Nași de cununie le-au fost Lavinia și Eduard.

Oana și Coco Munteanu s-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu. Au fost concurenți în sezonul 5, unde s-au și logodit.

Au rămas împreună în ciuda tuturor obstacolelor, inclusiv după ce fostul iubit a distribuit fotografii nud cu Oana. Ba mai mult, pasiunea lor a fost atât de mare încât au încălcat regula 25, cea care interzicea intimitățile în casa MPFM.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
mpfm concurenti mireasa pentru fiul meu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Cum arătau Andrei și Cristina Rotaru la Mireasă pentru fiul meu. Imagini de la începutul relației cu...
Cât de mult au crescut copiii Monicăi și ai lui Ionuț de la MPFM. Imagini adorabile cu micuții
Emilia și Nicolae de la Mireasă pentru fiul meu 5 așteaptă un copil. Fosta concurentă MPFM este...
Ionela și Teodor de la MPFM și-au mărit familia! Cei doi au o nepoțică: „Bine te-am găsit,...
Video recomandate
Video
Citește și