Antena

Aron și iubita lui, antrenamentele sportive pe care le fac sărutându-se la sală. Cum au arătat și în ce poziții s-au filmat

Aron de la Mireasa s-a filmat alături de iubita lui, într-o ipostază de senzație, la sală, în timp ce făceau antrenamente și se sărutau.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 28 Aprilie 2023, 13:42 | Actualizat: Vineri, 28 Aprilie 2023, 15:32
Galerie de imagini
Aron și iubita lui, antrenamentele sportive pe care le fac sărutându-se la sală. Cum au arătat și în ce poziții s-au filmat
Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Aron și-a găsit jumătatea de ceva vreme și pare mai îndrăgostit ca niciodată de actuala sa iubită cu care face sport. Acesta a împărtășit și cu fanii săi imaginile de senzație și a primit mesaje de felicitare din partea internauților.

Aron de la Mireasa, ipostază inedită în care s-a filmat alături de iubita lui. Clipul în care s-au antrenat la sală

Aron și partenera lui de viață au publicat un videoclip în care au arătat cum se antrenează la sala de forță pentru a se menține în formă, însă una dintre tehnicile lor este una ieșită din comun.

Bărbatul o ține pe iubită în brațe și face genuflexiuni în timp ce o strânge și o sărută cu patos. Cei doi par foarte îndrăgostiți și fanii lui au observat acest aspect, greu de trecut cu vederea.

A post shared by 𝘼𝙧𝙤𝙣 (@aron.adelin)

„Sunteți minunați, dragilor”, le-a scris cineva pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Aron din sezonul 5 Mireasa, gest emoționant pentru iubita lui

Aron este mai fericit ca niciodată alături de noua iubită. În ciuda încercărilor sale eșuate din casa show-ului matrimonial, tânărul a reușit să găsească fata potrivită pentru el.

Pe aceeași temă

În ultima perioadă, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa a publicat o mulțime de poze și filmulețe cu Gabriela. Cei doi s-au lăsat surprinși în cele mai romantice și tandre ipostaze, semn că iubirea este un mare.

A post shared by 𝘼𝙧𝙤𝙣 (@aron.adelin)

Recomandari A1

La finalul lunii ianuarie 2023, Aron a făcut un gest de-a dreptul emoționant pentru femeia care l-a cucerit. Acesta a așteptat-o la aeroport cu un buchet superb de lalele, după o perioadă în care au stat unul fără celălalt.

„După 11 zile in care mi-am văzut iubita doar pe apel video și în fotografii, vă spun sincer că efectiv tremuram din toate colțurile când am văzut-o live și nu știe nimeni cât de emoționat am fost de fapt. Mulțumim lui Dumnezeu că am trecut cu bine de aceasta ,,provocare” și că ne-a făcut să fim și mai apropiați decât eram. Mândru de tine”, a scris tânărul la descrierea videoclipului în care își întâmpină iubita.

Postarea tânărului a generat mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor.

Whatsapp LinkedIn
aron mireasa aron iubita
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Cum poţi calcula când ieşi la pensie. Vârsta de pensionare se va modifica în funcţie de speranţa de viaţă a populaţiei
Citește și
Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți...
Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera...
Un nou bebeluș în familia Mireasa. Un concurent și iubita lui au anunțat că vor avea un băiețel
Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte...
Video recomandate
Video
Citește și