Antena

Cine e Stavăr Viorel Cosmin de la Mireasa, sezonul 6. Motivul pentru care a avut probleme cu legea

Stavăr Viorel Cosmin de la Mireasa sezonul 6 are 25 de ani și este din Galați. Deși nu se caracterizează întocmai drept un băiat „cuminte”, având în vedere experiențele sale precedente, tânărul susține că este gata să se așeze la casa lui.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 29 August 2022, 13:25 | Actualizat: Luni, 29 August 2022, 14:39
Galerie de imagini
Cine e Stavăr Viorel Cosmin, concurent la Mireasa sezonul 6
Antena 1

La doar cei 25 de ani ai săi, Stavăr Viorel de la Mireasa sezonul 6 a vizitat o multitudine de țări, după ce la 18 ani a decis să își ia „viața în piept”, cum spune o zicală românească. Acesta a descoperit că adoră să călătorească, fiind deschis noilor provocări. De asemenea, tânărul este și amator de adrenalină.

„Îmi place foarte mult să călătoresc, adrenalina, sunt deschis tuturor provocărilor noi. De la vârsta de 18 ani am decis să încerc să încerc să trăiesc singur și să cunosc lumea, ca să mă pot întări. Am fost în Belgia, în Germania, Elveția, Olanda, Franța, Dubai, Turcia, Republica Moldova”, a declarat el.

Cine este Stavăr Viorel de la Mireasa sezonul 6 și cu ce se ocupă

În prezent, Stavăr Viorel Cosmin de la Mireasa sezonul 6 este patronul unei firme de transport, moștenind pasiunea de la tatăl său. Cei doi lucrează chiar și împreună și au o relație foarte apropiată, semn că viitoarea lui mireasă va trebui să fie și pe placul socrului mare.

„În acest moment sunt patronul tatălui meu. A fost șofer mult timp și a transmis pasiunea lui către mine. Când am crescut, am încercat să dezvolt pasiunea și am întemeiat o firmă de transport. Tatăl meu este cel mai bun prieten al meu, putem vorbi orice. Știe și lucrurile bune și lucrurile rele

Motivul pentru care Stavăr Viorel de la Mireasa sezonul 6 a avut probleme cu legea

În ceea ce privește viața personală, Viorel Stavăr susține că nu a fost mereu cel mai „cuminte”, ajungând chiar să aibă și probleme cu legea. Cu toate acestea, tânăru a mărturisit că și-a învățat toate lecțiile, iar de atunci nu a mai intrat în „vizorul” oamenilor legii.

„Am fost un băiat cuminte până la vârsta de 18 ani, când, din cauza unor circumstanțe, am ajuns să fac o prostie care mă costă și în ziua de astăzi. Am avut de-a face cu Poliția. Mi s-a făcut un dosar penal pentru contrabandă de țigări.

Niște prieteni aduceau țigări și eu doar am efectuat un singur transport. Mutând acele țigări, mi s-a făcut un flagrant, m-a prins poliția. Am fost 24 de ore la anchetă, în rest nu am stat în arest, nu am făcut pușcărie. Mă judec și în ziua de astăzi. De atunci mi-am învățat lecția și nu am mai avut probleme cu legea”, a mai dezvăluit Viorel.

Stavăr Viorel a fost infidel în trecut, însă acum este pregătit să se așeze la casa lui

Pe plan amoros, noul concurent de la Mireasa sezonul 6 a explicat că a fost la fel de „zvăpăiat”, însă în prezent este gata să devină „băiat de casă”. A înșelat în trecut, însă dacă se află într-o relație serioasă exclude această posibilitate.

Recomandari A1

„Cea mai lungă relație a mea de până acum a fost de 4 ani, după care a urmat una de 2 ani și una de un an. Nu pot să zic că sunt cel mai cuminte băiat, am scăpări. Am avut momente în perioada liceului în care am umblat cu mai multe fete în același timp, din același liceu.

Pot să zic că am înșelat..Am capacitatea, dacă îmi pun ambiția, să pot duce două relații în paralel, fără probleme. Dar când am avut o relație serioasă, niciodată nu m-am gândit să înșel sau să am o altă conversație cu altă fată cu intenția de a înșela.

Consider că sunt pregătit să mă așez la casa mea deoarece mi-am trăit viața până la vârsta asta, am trecut prin foarte multe chestii pe plan amoros. Mi-am făcut de cap, cum s-ar spune”, spune el.

Stavăr Viorel de la Mireasa sezonul 6 a făcut videochat

Sincer din fire, tânărul a dezvăluit că în trecut a fost și model de videochat, alături de o fostă iubită, cei doi practicând această activitate împreună.

„Am avut un moment în viața mea în care m-am angajat la un studio de videochat, unde am cunoscut fata cu care am avut o relație de doi ani jumate și am muncit împreună. A fost o relație foarte frumoasă, am evoluat, ne-am plimbat, ne-am distrat. După care ea a plecat de la respectivul studio și am decis să ne deschidem studio-ul nostru. Apoi au început să apară diferite certuri, din cauză că era geloasă”, a mai spus el.

Mireasa sezonul 6, din 29 august, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 și pe AntenaPLAY cu cel de-al şaselea sezon.

Din 29 august, de la 14:00 și de la 17:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a declarat Simona Gherghe.

Whatsapp LinkedIn
mireasa stavar viorel
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei După 17 ani în Germania, Maria şi Daniel s-au întors în ţară şi au o afacere de succes. Într-un an au reuşit să vândă 500 de kg din recolta proprie
Citește și
Mireasa sezonul 9, 26 aprilie 2024. Mamele au votat o fată spre eliminare! Cine a intrat în cursă
Mireasa sezonul 9, 26 aprilie 2024. Liviu și Delia, date într-o locație inedită: Sunt foarte fericită...
Mireasa sezonul 9, 26 aprilie 2024. Ce concurentă a fost votată să părăsească emisiunea: M-am...
Mireasa sezonul 9, 26 aprilie 2024. Tensiunea este la cote maxime. Cristina: Mi-e frică rău de tot!
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurentă iUmor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au revăzut la Tribunal! Ce au spus unul despre celălalt și care e situația între ei în prezent
Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cine e soția lui
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
Orlando Zaharia a pregătit cel mai îndrăzneț preparat de până acum! Ce combinație neobișnuită de ingrediente a folosit
Gestul unui pompier în timpul lui liber. Ce a făcut Marian când a auzit un zgomot alarmant în fața casei sale
Ce zodie are mari șanse de căsătorie în 2024. Astrele au pentru acești nativi planuri mari și din perspectivă financiară
Trei zodii care se refac greu după o despărțire. În special femeile suferă enorm
Iluzie optică virală! Crezi că poți găsi șarpele din imagine? Unde se ascunde reptila, de fapt
Cum va fi vremea în luna mai 2024. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Mai multe