Antena

Cum se distrează la plajă Bogdana după ce s-a despărțit de Liviu. S-a pozat într-un costum de baie sexy. Cum a arătat

Bogdana, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la emisiunea Mireasa, a decis să își ofere câteva momente de relaxare la mare, după recenta despărțire de Liviu.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 23 Iunie 2024, 10:57 | Actualizat: Duminica, 23 Iunie 2024, 11:33
Galerie de imagini
Cum se distrează la plajă Bogdana după ce s-a despărțit de Liviu. S-a pozat într-un costum de baie sexy. Cum a arătat
antena 1

Tânăra a fost surprinsă pe plajele însorite, unde a atras toate privirile într-un costum de baie sexy, care i-a evidențiat silueta perfectă.

Cum se distrează la plajă Bogdana după ce s-a despărțit de Liviu. S-a pozat într-un costum de baie sexy. Cum a arătat

Pe rețelele sociale, Bogdana a postat câteva fotografii în care radiază de fericire, demonstrând că viața continuă și după o despărțire. Imaginile au stârnit imediat reacții din partea fanilor săi, care i-au transmis mesaje de încurajare și apreciere. "Ești minunată! Continuă să strălucești!", "Ce frumoasă", au fost doar câteva dintre comentariile care i-au fost scrise în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Instagram.

„Cel mai important în viață este să te prețuiești pe tine!”, a scris ea in descriere.

Bogdana a dovedit încă o dată că are o personalitate puternică și că știe cum să se refacă după momentele dificile. Plaja și soarele par să fie refugiul ei ideal pentru a-și reîncărca bateriile și a-și recăpăta încrederea în sine. Cu zâmbetul pe buze și o atitudine pozitivă, tânăra le-a arătat tuturor că despărțirea de Liviu nu a reușit să o doboare.

În timp ce fanii se întreabă ce urmează pentru Bogdana, aceasta pare hotărâtă să trăiască fiecare moment la maxim și să își redescopere bucuria de a trăi. Cu siguranță, aceste zile petrecute la mare îi vor aduce un nou suflu și o nouă perspectivă asupra viitorului.

Pe aceeași temă

Cum a început povestea dintre Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8

Povestea de iubire dintre Bogdana și Liviu a început cu stângul. După ce au început blind date-urile, Liviu s-a arătat interesat să o cunoască pe Daria.

A curtat-o intens și după câteva întâlniri în live-ul emisiunii, în care s-au ținut de mână, a apărut și primul sărut. Se întâmpla la prima petrecere, doar că lucrurile luau o turnură neașteptată.

După ce o săruta pe Daria, Liviu mergea și făcea același lucru cu Bogdana. Măcinat de remușcări, pentru acesta a urmat câteva ore dificile în care a luat o decizie: vrea să aibă o relație cu Bogdana.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Fata a fost de acord și astfel a început povestea lor de dragoste mult încercată. Mult încercată pentru că la scurt timp, Bogdana era eliminată din casa Mireasa. După ce a stat departe de iubita sa, care a mers și a locuit la familia lui, Liviu a văzut doar două variante: 1. și-a dorit să părăsească competiția și 2. să revină Bogdana.

A făcut cerere pentru revenirea iubitei sale și publicul a decis să fie din nou unul lângă altul. Curând apărea un nou hop, Liviu era în cursa de eliminare. Din nou, publicul a făcut posibilă continuarea parcursului lor la Mireasa.

Însă acesta nu avea să fie liniștit nici în continuare. Comportamentul deplasat al lui Liviu a adus sancțiuni, el făcând și câteva ședințe de terapie cu domnul psiholog Eduard Puiu.

Ieșirile dure la adresa mamei lui Liviu, atât din partea lui, cât și din partea Bogdanei au adus tensiuni în familia Teodorescu. Bunica a criticat atitudinea și comportamentul lor la adresa doamnei Lucica.

Ciocniri între cei trei au tot existat în timpul lunilor petrecute la Mireasa, însă doamna Lucica nu s-a opus căsătoriei, deși i-a avertizat că ar mai avea nevoie de timp pentru a se cunoaște pentru că ambii sunt vulcanici.

Cu toate acestea, a fost prima care i-a felicitat după logodnă și singura care le-a fost alături la proba costumului de mire, respectiv rochiei de mireasă.

Liviu și Bogdana s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa.

Whatsapp LinkedIn
bogdana mireasa liviu mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
O nouă idilă la Mireasa? Fanii cred că doi foști concurenți se gândesc să-și dea o șansă după...
Mireasa sezonul 8. Unde locuiește Bogdana după despărțirea de Liviu. Tânăra a făcut câteva...
Mireasa sezonul 8. Replica Bogdanei după ce Liviu a spus că a suferit 5 luni în relația cu ea. Ce mesaj...
Cum a răspuns Liviu de la Mireasa când a fost întrebat dacă a căutat-o pe Bogdana după despărțire....
Video recomandate
Video
Citește și