Antena

Mireasa: Confesiuni. Ce gest spune Daria că a făcut Ioana față de ea, chiar înainte de finală. Ce nu au surprins camerele

Daria a povestit un moment care ar fi avut loc între ea și Ioana chiar înainte să intre în platou, în finala sezonului 8 Mireasa. Ce discuție a purtat fetele care au fost la cuțite, pe parcursul competiției.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 09 Ianuarie 2024, 16:48 | Actualizat: Marti, 09 Ianuarie 2024, 17:39
Galerie de imagini
Daria a povestit un moment care ar fi avut loc între ea și Ioana chiar înainte să intre în platou, în finala sezonului 8 Mireasa
Antena 1

Invitați la Mireasa: Confesiuni, Daria și Adrian au dat cărțile pe față. Cei doi au vorbit fără perdea despre atipatiile pe care le-au avut în casă. Mai mult, fata a povestit o discuție dintre ea și Ioana desfășurată chiar înainte de finala sezonului 8 Mireasa, care nu a fost surprinză de camerele de filmat.

Ce gest ar fi făcut Ioana față de Daria, chiar înainte să intre în platou, în fianla sezonului 8 Mireasa

Întrebați dacă mai este ceva ce vor să lămurească acum, după ce au ieșit din casă, tinerii ai mărturisit și detalii din spatele camerelor de filmat.

„Eu, personal, nu am nimic cu Sergiu. Dacă vreodată voi judeca ceva, voi judeca fix ce scoate el pe gură. Dar în sentimentele lui, viața lui, nu o să mă bag niciodată. Și când am avut discuția cu el, am avut-o pe ceea ce știu, nu pe speculații. El știe”, a ținut să spună Adrian.

La rândul ei, Daria a explicat că în cazul ei toate socotelile au fost închise. Fata a explicat că de fiecare dată când a avut ceva de spus, i-a spus persoanei respective în față și a recunoscut că cea care i-a fost cea mai antipatică în casa Mireasa a fost Ioana.

Pe aceeași temă

Iubita lui Adrian a dezvăluit și de ce a fost atât de pornită pe Ioana: „Nu suportam să îi văd acțiunile. Când era camera dădea bine, când nu era cameră, nici nu te saluta. Dacă cineva avea necaz, acolo era”.

În plus, Daria a povestit o interacțiune dintre ea și Ioana care ar fi avut loc chiar înainte să intre în platou, în finala sezonului 8 Mireasa.

„În gală, când eram acolo până să intrăm în finală, a venit peste mine în baie și mi-a zis că ea își cere scuze pentru tot, că ea nu are nimic cu mine și că eu îi sunt foarte dragă. Că i-ar plăcea să păstrăm legătura în continuare și că nu a vrut să îmi asta în casă pentru că i-a fost frică să nu o critic că face asta de dragul camerelor”, i-ar fi spus câștigătoarea sezonului 8 Mireasa.

Cu toate acestea, Daria susține că nu a crezut în gestul ei și că cel mai probabil a apelat la această strategie pentru că „o macină gândul că știe că nu o plac și nu o suport”.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

Recomandari A1

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Pe aceeași temă

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Whatsapp LinkedIn
mireasa mireasa sezonul 8 concurenti miresa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Afacerea de succes pornită de un maramureşean mutat de la oraş la ţară. Îşi vinde recolta cu câteva luni mai repede decât ceilalţi producători
Citește și
Mireasa sezonul 9, 24 mai 2024. Albert și Adriana au intrat în cursa de eliminare
Mireasa sezonul 9, 24 mai 2024. Ionela și Cristian, în cursa de eliminare! Cine a plecat
Mireasa sezonul 9, 24 mai 2024. Adriana și Iuliana, nemulțumiri legate de Ionela
Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Mama Antoniei, în direct după ce concurenta a spus că vrea să iasă din...
Video recomandate
Video
Citește și
Cea mai bună rețetă de terci de ovăz care te-ar putea ajuta să pierzi în greutate. Ce recomandă... Catine.ro
Ce bolid conduce Emre Altuğ. Artistul a plătit bani grei pentru mașina de lux Happy Channel
FOTO. Locul din România despre care CNN spune: „vă face să vă pierdeți mințile” Libertatea.ro
Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o... Ziare.com
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat... AntenaSport
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Ce imagini de colecție au... Elle
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei!... Spynews.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!” BZI
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Plăcintă cu cartofi și șuncă. Rețetă de plăcintă sărată, pentru gustări zilnice HelloTaste.ro
Îl recunoști pe tânărul suplu din imagine? Este în topul miliardarilor României și unul dintre cei mai... Antena3.ro
Cât de mult trăiesc câinii. Rasele care au cea mai lungă durată de viață useit
Horoscopul zilei de 28 mai 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO: Vânzătorii de pantofi au călcat strâmb. Raid ANPC: amenzi de peste 800.000 de lei Wall-Street
Fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia, a publicat primul mesaj după divorț. Postarea a stârnit multe semne de... Kudika
Cele mai frumoase mănăstiri din România. Aici mergi dacă vrei să îţi regăseşti liniştea interioară Playtech
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist... Redactia.ro
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!" Observator
Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană. Ce e indicat să știi despre fiecare MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român ProSport
Alimentul incredibil care AJUTĂ creierul! Ce spune medicul Vlad Ciurea Gandul
S-a elucidat misterul OZN-ului de pe pe fundul Mării Baltice. Ce au descoperit savanții: „Am fost surprins... CanCan
Sarcina după 35 de ani: riscurile implicate DeParinti
Cele mai bogate vedete K-pop. Ce avere are celebra cântăreață și compozitoare IU ZUTV
De unde provine petrolul, de fapt. Mulți cred că s-a format din dinozauri, dar adevărul e altul UseIT
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase Hello Taste