Antena

Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Ce temeri a avut Ionela, după ce Simona a lansat un atac dur la adresa ei. Ce a dezvăluit

Simona a tunat și a fulgerat la adresa Ionelei, care se îngrijora de cum se va simți mama ei după ce va vedea materialul. Sorin era și el curios de cum a văzut mama lui situația creată. Detalii importante au ieșit la iveală în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 14:30 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 15:22
Galerie de imagini
Descoperă ce s-a întâmplat cu Ionela și Simona în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10
Antena 1

După ieșirea nervoasă avută de Simona la adresa Ionelei, care a început să își facă griji despre ce va crede mama ei despre situație. Sorin a cerut și el opinia mamei sale. Ce s-a întâmplat, în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

La petrecerea de sâmbătă seară, Robert a acceptat s-o țină în brațe pe Ionela și se pare că acest lucru a enervat-o la culme pe Simona, care a lansat un atac dur la adresa blondinei. Ulterior, conflictul s-a amplificat și reacțiile celor din casă sau din exteriorul ei nu au întârziat să apară. Ionela s-a temut de reacția mamei sale, atunci când va vedea imaginile, iar Sorin a vorbit cu mama lui despre incident. Descoperă ce s-a întâmplat, în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10.

Ce temeri a avut Ionela, după ce Simona a lansat un atac dur la adresa ei. Ce a dezvăluit despre mama ei, în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Situația dintre Robert și Ionela i-a provocat Simonei o stare acută de nervi, cu limbaj greu de reprodus. Tensiunile s-au amplificat în casa Mireasa și nu nu doar concurenții din casă i-au criticat atitudinea violentă, ci și fanii show-ului sau Gabriela Cristea. Simona Gherghe i-a dat Simonei chiar și un avertisment, în speranța că nu se vor mai depăși anumite limite ale decenței în ceea ce privește limbajul și atacurile la adresa altor concurenți.

Pe aceeași temă

După incidentul neplăcut, Ionela a început să se teamă de reacțiile pe care le va avea mama ei, după ce va vedea imaginile cu atacul Ionelei.

„Eu sunt foarte nervoasă, nu o să mă prefac că sunt bine în contextul actual. Mama dacă o să vadă imaginile poate să ajungă la spital”, a zis Ionela.

„Ionela, nu este vinna nimănui că faptele tale o duc pe mama ta la spital. Tu dacă nu ai considerat că vorbele mele sunt adevărate atunci pe tine nu te-ar afecta”, a zis Simona.

„Nu sunt adevărate, dar nu sunt adevărate, ce spui”, s-a apărat Ionela.

„Eu am depășit momentul, am trecut peste”, a zis rivala ei, însă blondina nu a putut face același lucru.

Discuțiile și criticile au continuat între alți concurenți din casa Mireasa, iar imaginile au fost difuzate în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Ulterior, Sorin a întrebat-o pe mama lui ce părere are despre cele întâmplate:

Recomandari A1

„Seamănă cu tac-tu”, a fost replica dată de femeie.

Ulterior, după ce imaginile au fost difuzate în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, discuțiile au continuat în platoul show-ului, cu Simona Gherghe.

Ce reacții au avut Ionela, Sorin și Robert? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 mireasa sezon nou mireasa sezonul 10 concurenti mireasa mireasa online
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Mihai a transmis un mesaj neașteptat pentru o fostă concurentă....
Mireasa sezonul 10, 2 octombrie 2024. Mihai, mesaj pentru o fostă concurentă din competiție: Te aștept!
Mireasa sezonul 10, 2 octombrie 2024. O nouă provocare pentru fete. Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 2 octombrie 2024. Stelian și Alexia, date cu tuk-tuk-ul prin București
Video recomandate
Video
Citește și