Antena

Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Stelian și Ramona au avut parte de o discuție tranșantă. Ce și-au spus, fără reținere

În ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10, au fost prezentate imagini cu Stelian și Ramona, care au avut parte de o discuție tranșantă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 16:22 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 18:09
Galerie de imagini
Descoperă ce s-a întâmplat în sezonul 10 al emisiunii Mireasa, ediția din 30 septembrie 2024
Antena 1

În acest sfârșit de săptămână, concurenții din casa Mireasa sezonul 10 s-au putut bucura de o petrecere pe cinste. Totuși, lucrurile nu au mers bine pentru toți concurenții. Pentru Stelian și Ramona, acest sfârșit de săptămână a venit cu o discuție extrem de tranșantă. Imaginile au fost difuzate în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Stelian și Ramona au avut parte de o discuție tranșantă. Ce s-a aflat, în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Profitând de un moment de liniște, Stelian și Ramona au purtat o discuție tranșantă, iar camerele de filmat au surprins totul. Imaginile au fost apoi difuzate în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

„Am stat eu și m-am gândit la niște lucruri în ultima săptămână. Am stat și m-am gândit la tine, la mine, la noi, chestii. Au fost mai multe, am tras niște concluzii, am meditate și am tras niște concluzii. De asta te-am chemat, ca să stăm împreună de vorbă și să stabilim. Să fie o discuție matură, să înțelegem amândoi niște lucruri. Ar fi fost urât, cred eu, să mă retrag și să nu mai vorbesc deloc”, a mărturisit Stelian.

Pe aceeași temă

„Dacă asta crezi că e mai bine pentru tine, atunci fără problemă”, a fost replica dată de Ramona.

Ediția din data de 30 septembrie a emisiunii Mireasa, sezonul 10. Sâmbătă seara Stelian și Ramona au avut parte de o discuție tranșantă. ”Ne încurcăm unul pe celălalt!”, i-a spus Stelian concurentei.

„E o chimie între noi, e o interacțiune frumoasă între noi, dar e trist dacă nu se poate materializa în ceva mai mult. Cumva o să fie dureros, cumva ne încurcăm unul pe celălalt. Știi că nu a fost intenția mea să îți fac vreun rău sau să te fac să suferi”, a mai spus Stelian.

Ulterior, discuțiile au continuat în platoul emisiunii și Simona Gherghe a încercat să înțeleagă mai bine situația.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce detalii au mai ieșit la iveală.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Recomandari A1

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 mireasa sezon nou mireasa sezonul 10 concurenti mireasa mireasa online
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Citește și
Mireasa sezonul 10, 30 septembrie 2024. Daiana, debusolată după discuțiile cu Alexandru
Mireasa sezonul 10, 30 septembrie 2024. Stelian și Ramona, discuție tranșantă: Ne încurcăm unul pe...
Mireasa sezonul 10, 30 septembrie 2024. Raul și Mihai, discuție aprinsă despre Isabelle!
Mireasa sezonul 10, 30 septembrie 2024. Raul și Isabelle, discuție aprinsă: Îmi strici imaginea!
Video recomandate
Video
Citește și