Antena

Mireasa, sezon 5. Giovana, Sese și Hurrem Selina, imagine superbă de familie, cu puțin timp înainte de nașterea băiețelului

Sese a publicat o imagine adorabilă în care apare alături de fiica și soția lui. Câștigătorul sezonului 5 Mireasa este tare mândru de familia lui.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 04 Iunie 2024, 14:41 | Actualizat: Marti, 04 Iunie 2024, 15:14
Galerie de imagini
Giovana și Sese de la Mireasa, portret adorabil de familie
Antena 1

Mai este puțin până când Sese și Giovana vor deveni pentru a doua oară părinți. Sese a publicat o imagine cu soția lui însărcinată și cu fetița lor, Hurrem Selina. Micuța a împlinit în luna mai 1 an și în curând va deveni surioară.

Pe aceeași temă

Giovana, Sese și Hurrem Selina, portret adorabil de familie. Cum s-au pozat câștigătorii sezonului 5 Mireasa, înainte de a deveni părinți pentru a doua oară

În imaginea publicată pe Instagram de câștigătorul sezonului 5 Mireasa, acesta apare zâmbind cu gura până la urechi, alături de soția lui, care poartă o rochie verde, vaporoasă, care îi acoperă burtica de gravidă. Superba Hurrem Selina apare stând în brațele mamei sale.

Pe aceeași temă

Pe aceeași temă

Sese și Giovana aștepată un băiețel. Vorbind despre un posibil nume de băiat, Giovana a spus că se gândește foarte serios la numele de Joshua Seserman. Nu e de mirare că fosta câștigătoare a sezonului 5 Mireasa se gândește la un nume inedit pentru fiul ei, pentru că și fetița lor poartă un nume special.

Giovana a declarat că Sese i-a fost de mare ajutor cu Selina și se bazează pe el și când se va naște băiețelul.

„Nu cred că aș fi putut fără el să mă descurc. Apreciez femeile care își cresc singure copiii. Mi se pare obositor. Făr el nu cred că aș fi putut. Și acum urmează al doilea. El oricum a mai tuns și alte persoane, doar că nu pe bani. Cu marele premiu încă n-am făcut nimic. Îi avem tot acolo și tot o să mai strângem. Eu vreau să ne luăm casă și avem nevoie de mai mulți bani”, a spus Giovana.

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în casa show-ului matrimonial, iar acum urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Tinerii au o fetiță minunată pe nume Hurrem cu care se mândresc în mediul online, dar așteaptă și cel de-al doilea copil. În curând, micuța va avea un partener de joacă.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa giovana si sese
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 9. Maria și Ștefan au dat vestea mult așteptată de fani. Unde locuiesc și cu ce se...
Mireasa, sezon 6. Raluca Preda și Alex Ungureanu, văzuți împreună pe o stradă din Capitală. Simona...
Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, au lămurit situația după ce fata a apărut...
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Video recomandate
Video
Citește și