Antena

Mireasa sezon 6. Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul

Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria show-ului matrimonial. Cei doi tineri nu se mai afișează în social media, însă fata a dat asigurări că sunt încă împreună.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 03 Aprilie 2023, 16:12 | Actualizat: Luni, 03 Aprilie 2023, 17:18
Galerie de imagini
Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria show-ului matrimonial. Cei doi tineri nu se mai afișează în social media, însă fata a dat asigurări că sunt încă împreună.
Antena 1

Ea locuiește încă la Constanța, în apartamentul soțului ei. Zilele trecute, Roxana a venit în București și s-a întâlnit cu Adina, prietena ei de la Mireasa sezon 6. Vizita nu a fost întâmplătoare, căci soția lui Paul plănuia o schimbare de look.

Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul

În social media, Roxana a postat o imagine în care își arată noua înfățișare. Tânăra și-a mai închis nuanța părului și a abordat un look mai strident, printr-un machiaj în nuante de maro și ruj roșu. Sigur, linia de tuș nu a lipsit.

Pe aceeași temă

Noua culoare o prinde foarte bine pe Roxana și se vede că îi place mult. După ce i-a anunțat pe internauți că și-a făcut o schimbare, ea a postat și în feed-ul contului de Instagram o fotografie.

Cum a început povestea de dragoste dintre Paul și Roxana de la Mireasa sezon 6

Paul și Roxana au format primul cuplu din casa Mireasa. Cei doi au avut parte de certuri și împăcări până să ajungă în punctul de a se căsători. Primul lor sărut a avut loc la petrecerea de pe 10 septembrie 2022, însă dansul tânărului cu o altă concurentă, Denisa, a supărat-o pe Roxana. După party, în emisia live de Mireasa, băiatul a declarat că sunt un cuplu, în timp ce Roxana a spus că nu sunt împreună.

Deși relația lor a început cu stângul, cei doi au avut parte de noi apropieri, iar pe 16 septembrie 2022 Roxana și Paul s-au declarat un cuplu în emisia live de Mireasa.

Obstacolele nu s-au oprit în relația lor. Prietena Roxanei, Adina, a avut parte de conflicte cu iubitul acesteia, considerând că cei doi nu se potrivesc. În cele din urmă, Adina și-a schimbat complet părerea în legătură cu Paul și i-a susținut pe cei doi în competiție.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Roxana a avut dubii în privința sentimentelor lui Paul, iar în prima cursă de eliminare în care s-a aflat, tânăra a spus că și-ar dori să părăsească emisiunea și să-și aștepte iubitul afară, fapt care l-a supărat pe Paul. Discuțiile dintre Roxana și Adina atât despre el cât și despre bunica Ecaterina l-au iritat pe Paul, care a decis să pună punct relației în emisia live de pe 22 septembrie 2022.

După acest episod Roxana și Paul au avut parte de tensiuni orgoliul și-a spus cuvântul, însă în cele din urmă atracția și sentimentele au triumfat pentru că s-au împăcat.

După mai multe certuri și împăcări, Roxana a fost eliminată din competiție, iar la plecare i-a mărturisit lui Paul că-l iubește, deși erau despărțiți. Atât Paul cât și Roxana și-au dus dorul unul altuia, tânărul a chemat-o pe fată înapoi în competiție, iar aceasta a răspuns chemării.

De atunci, dinamica relației lor s-a schimbat radical. Au devenit din ce în ce mai apropiați, mai tandri și mai compatibili și o discuție despre viitor și perspective l-a determinat pa Paul să o considere pe iubita lui o femeie inteligentă și matură, pe lângă sufletistă. Bunica Ecaterina, precum și părinții celor doi și-au declarat susținerea față de cuplul lor, considerând că se potrivesc, se iubesc și pot forma o familie frumoasă.

Paul a cerut-o în căsătorie pe Roxana la Roma, făcând mai întâi o glumă, în stilul lui caracteristic. Tânărul s-a prefăcut că este gelos, însă apoi a căzut în genunchi în fața iubitei și i-a pus inelul pe deget, iar fata extrem de emoționată a spus un sincer DA.

După cererea în căsătorie tatăl Roxanei și-a dat binecuvântarea, însă a precizat că și-ar dori ca fiica sa să-i păstreze numele de familie. Când au depus actele de căsătorie, Paul a precizat că își dorește ca viitoarea lui soție să poarte două nume de familie: Tobă Niță. Pentru acest gest, tatăl Roxanei l-a îndrăgit și mai mult pe Paul. Roxana s-a arătat dispusă să se mute la Constanța, acasă la Paul, dorind să întemeieze o familie împreună cu el.

Așa cum au spus și ei, relația Roxanei și a lui Paul a fost una cu suișuiri și coborâșuri, însă au reușit să treacă peste neînțelegeri și au ajuns să se iubească și să se căsătorească.

Whatsapp LinkedIn
roxana mireasa paul mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Citește și
Mireasa sezonul 6. Paul a făcut publice dovezile despre infidelitatea Roxanei. Ce conversații cu fosta...
”Minte! Nu l-am înșelat” Replica Roxanei după acuzațiile făcute de Paul. Ce s-a întâmplat între...
De ce s-au despărțit Paul și Roxana. Băiatul a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri complet neașteptate
Mireasa sezonul 6. Ce a transmis Roxana în mediul online, după ce s-ar fi despărțit de Paul: „Așa e...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Cine e fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic. Actorul rar vorbește despre fiul său cel mic
EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE
Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sărbătorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu
Mai multe