Antena

Mireasa, sezon 8. Motivul pentru care Daria nu a fost la întâlnirea dintre Adrian și doamna Maria: „Nu am vrut să mă văd cu ea”

Daria a lansat critici în mediul online la adresa doamnei Maria, femeia care l-a însoțit pe Adrian în compeitiție. Iubita lui Adrian nu a dorit să se întâlnească cu doamna Maria.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 28 Mai 2024, 13:52 | Actualizat: Marti, 28 Mai 2024, 15:03
Galerie de imagini
Daria și doamna Maria nu s-au întâlnit când tânăra și Adrian au mers în Spania
Antena 1 & TikTok

Daria a vorbit recent în online cu cei care o urmăresc. Fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa i-a adus critici doamnei Maria.

Daria și Adrian au fost recent în Spania, acolo unde este stabilită doamna Maria. Tânăra nu a dorit să se întâlnească cu doamna Maria, femeia care l-a însoțit pe Adrian în sezonul 8 Mireasa. Adrian a dorit să o vadă pe doamna Maria, însă Daria nu a participat la întâlnire. Fata a spus în mediul online că nu a fost de acord cu modul în care a acționat doamna Maria în casa Mireasa, motiv pentru care nu și-a dorit o relație de prietenie cu ea în afara emisiunii.

Pe aceeași temă

Ce a spus Daria despre doamna Maria: „Nu mi-a plăcut cum a acționat în emisiune”

„Eu când nu suport pe cineva nu pot să mă întâlnesc cu omul ăla. Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am văzut cu Maria când am fost în Spania. Nu, fraților! Nu o suport! Nu pot să zic: doamna Maria, ce dor mi-a fost de dumneavoastră! M-a enervat cu atâtea faze! Iert, dar nu uit. Tot nu pot să mă prefac că mi-a fost dor. Noi când am fost în Spania, eu nu m-am văzut cu doamna Maria, pentru că nu am vrut să mă văd cu ea. Nu am vrut! Adrian, da! S-a văzut cu dânsa! Eu nu am vrut! Nu mi-a plăcut cum a acționat în emisiune, cu el în primul rând, și apoi cu mine și nu am avut de ce să mă văd cu ea. Am ieșit cu fiul dânsei, l-am cunoscut și pe tatăl lui, adică pe soțul ei. S-a mai menționat și înemisiune, doana Maria nu este mama lui Adrian”, a spus Daria despre doamna Maria.

Pe aceeași temă

Doamna Maria l-a însoțit pe Adrian în sezonul 8 Mireasa, în calitate de mamă a celui mai bun prieten. Adrian și Daria au avut o poveste atipică, având în vedere că au ajuns să fie împreună abia la finalul sezonului, după ce băiatul fusese eliminat și a revenit în competiție pentru ea.

Cum au răspuns Daria și Adrian când au fost întrebați dacă s-au logodit

Inelul purtat de Daria pe degetul inelar de la mână stângă a atras rapid atenția fanilor Mireasa. Invitați în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Adrian și iubita lui au decis să răspundă la întrebare dacă sunt logodiți.

Pe aceeași temă

Cei doi au vorbit despre povestea bijuteriei. Băiatul a spus că atunci când a reintrat în casă era decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, dar s-a răzgândit. Cu toate acestea, la aniversarea lor de o lună, familia i-a trimis inelul, alături de o scrisoare.

„Da, este un model solitaire”, a răspuns Daria.

Recomandari A1

„Și mai trebuie să îi dau două”, a adăugat Adrian.

Astfel, inelul pe care Daria îl poartă pe mână este, de fapt, cadoul pe care acesta i l-a oferit în emisiune, la aniversarea de o lună.

Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa daria si adrian
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, au lămurit situația după ce fata a apărut...
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezonul 10. Cine sunt Mireasa și Mirele săptămânii. Iată cum au votat concurenții
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Robert și Ionela au avut parte de o lecție de condus
Video recomandate
Video
Citește și