Antena

Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Robert și Ionela s-au sărutat. Ce au răspuns când au fost întrebați dacă sunt un cuplu

După ce au discutat din nou despre bănuielile lor legate de cine ar fi ispita, atenția lui Robert s-a îndreptat din nou asupra Ionelei, spunând că el o bănuiește pe ea.

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2024, 13:12 | Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2024, 14:37
Galerie de imagini
Ionelei îi era și ei teamă că Robert ar putea să îi spună din nou că nu mai vrea nimic cu ea și Robert a asigurat-o că nu e cazul.
A1

După ce cu doar o zi în urmă Robert îi zisese Ionelei că nu vrea să mai fie într-o cunoaștere cu ea, Robert a venit să îi aducă 2 buchete de flori. Cei doi s-au îmbrățișat în camera fetelor și Robert i-a zis că nu știe dacă să încerce să înceapă o relație cu ea pentru că Ionela ar putea fi ispita și l-ar putea lăsa la altar.

Formează Robert și Ionela un cuplu în casa Mireasa?

“Ești frumoasă, dar nu pare că tu vrei o relație serioasă. (..) Și acum am frică că pot să mi-o iau în barbă”, i-a mai zis Robert Ionelei.

Pe aceeași temă

Se pare că Robert începea să simtă ceva pentru Ionela, dar îi era teamă să nu cumva să îl păcălească și să fie ea ispita.

Ionelei îi era și ei teamă că Robert ar putea să îi spună din nou că nu mai vrea nimic cu ea și Robert a asigurat-o că nu e cazul.

Cei doi au petrecut foarte mult timp împreună în weekend și s-au sărutat. Atunci când Simona i-a întrebat în emisiune dacă au decis să formeze un cuplu, Robert a spus că da, iar Ionela a răspuns și ea afirmativ. Ceilalți concurenți i-au aplaudat.

Cei doi concurenți erau foarte emoționați, dar și bucuroși că au reușit să își exprime sentimentele. Tess, concurenta cu care Robert a format un cuplu în urmă cu puțin timp, a zâmbit și părea că se bucură pentru ei.

Pe aceeași temă

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Recomandari A1

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 concurenti mireasa mireasa sezonul 10
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Doi şefi de promoţie au primit salariu de 3.500 de euro după absolvire. Meseria pe care şi-au ales-o
Citește și
Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Atitudinea Simonei, criticată de telespectatori! Ce gest deranjant a...
Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Ramona a izbucnit în lacrimi! Concurenta își dorește să plece...
Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Laura și Mihai, primii pași către cunoaștere
Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Alexandru își face griji pentru Daiana
Video recomandate
Video
Citește și