Antena

Mireasa, sezonul 8. Detaliul care i-a făcut pe susținători să creadă că Ana și Daniel s-au despărțit. La ce gest a apelat tânărul

Un detaliu neașteptat i-a făcut pe susținători să creadă că Ana și Daniel, foștii concurenți de la Mireasa sezonul 8, s-au despărțit. Se pare că tânărul a apelat la un gest ce le-a dat de gândit oamenilor din mediul online.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 07 Iulie 2024, 13:23 | Actualizat: Duminica, 07 Iulie 2024, 13:51
Galerie de imagini
Un detaliu neașteptat i-a făcut pe susținători să creadă că Ana și Daniel, foștii concurenți de la Mireasa sezonul 8, s-au despărțit
Antena 1

Ana și Daniel se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri de la Mireasa, sezonul 8. Cei doi s-au îndrăgostit în casa show-ului matrimonial, unde povestea lor de iubire a început să prindă contur.

Tinerii și-au dat seama foarte rapid că sunt suflete pereche, motiv pentru care au format și primul cuplu din emisiune în sezonul 8. Parcursul lor a fost urmărit de telespectatorii care au așteptat cu nerăbdare să afle dacă se vor căsători sau nu în Marea Finală.

Ana și Daniel și-au consolidat o relație foarte frumoasă în casa Mireasa. Așadar, aceștia nu au ezitat să se logodească. Mai mult, foștii concurenți ai show-ului matrimonial s-au căsătorit civil în ultima etapă a competiției.

„Miracolul vieții mele, Daniel, cuvintele care-mi vin în minte nu pot descrie ceea ce tu reprezinți pentru mine. Când eram mică am visat că într-o bună zi voi găsi pe cel care îmi va dărui acea dragoste necondiționată și protecție, pe care numai tatăl meu a știut să mi le ofere. Astăzi, pe data de 22 decembrie, sunt profund onorată să te am lângă mine și îți promit că îți voi fi alături la bine și la rău, până când moartea ne va despărți. Abia aștept să ne înființăm familia noastră.”, au fost cuvintele rostite de Ana în timpul ceremoniei din Marea Finală.

Pe aceeași temă

„Vreau să-ți mărturisesc că am 2 pagini de jurăminte, dar nu le pot spune pentru că sunt copleșit de emoții. Vreau să le mulțumesc părinților pentru educație și pentru momentele din aceste 4 luni. Să știi că iubirea necondiționată pe care ne-o purtăm... Vreau să facem pasul de la soț și soție la mamă și tată.”, au fost jurămintele spuse de Daniel către soția lui.

Ce detaliu le-a dat de înțeles susținătorilor că Ana și Daniel, foștii concurenți de la Mireasa sezonul 8, s-au despărțit

Deși și-au terminat aventura în casa show-ului matrimonial, Ana și Daniel și-au ținut la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor prin intermediul rețelelor sociale. Cei doi au avut o activitate intensă pe conturile de Instagram odată cu revenirea acasă.

Recent, susținătorii au fost puși pe gânduri când au văzut că tânărul și-a șters toate pozele cu soția lui din mediul online. Se pare că Daniel nu mai are nicio fotografie alături de Ana pe contul de Instagram.

Mai mult, Ana nu ar șters nicio fotografie cu soțul ei.

„Daniel din sezonul trecut a șters pozele cu Ana, oare s-au despărțit?”, a fost mesajul unui susținător pe un grup al show-ului matrimonial. Fanii Mireasa nu au întârziat să reacționeze la această veste.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Probabil nu a făcut față cerințelor din Dubai, se vede clar că nu este la nivelul Anei”, „Le-au șters la vrăjeală probabil” sau „Cum? Iubirea aia perfectă?”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Whatsapp LinkedIn
mireasa sezonul 8 ana mireasa daniel mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 8. Ana, prima reacție după ce Daniel a confirmat despărțirea: „Nu am căzut de...
Daniel, concurentul de la Mireasa sezonul 8, prima apariție televizată după despărțirea de Ana. Care...
Mireasa, sezon 8. Madi, cum nu a mai fost văzută până acum. Ipostaza fierbinte în care s-a lăsat...
Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție împreună după ce au depus actele de divorț. Ce...
Video recomandate
Video
Citește și