Antena

Mireasa sezonul 9, 12 iunie 2024. Maria, în lacrimi după reacția nervoasă la adresa doamnei Iuliana

Maria s-a arătat foarte afectată după ce doamna Iuliana s-a supărat pentru că tânăra i-a răspuns pe un ton răstit.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2024, 14:18 | Actualizat: Miercuri, 12 Iunie 2024, 14:48
Galerie de imagini
Maria s-a arătat foarte afectată după ce doamna Iuliana s-a supărat pentru că tânăra i-a răspuns pe un ton răstit.
Antena 1

Maria a plâns jumătate de zi după ce Ștefan a discutat cu ea despre reacția la adresa doamnei Iuliana.

Pe aceeași temă

Mireasa sezonul 9, 12 iunie 2024. Maria, în lacrimi după reacția nervoasă la adresa doamnei Iuliana

Maria a plâns și spune că se simte oaia neagră a casei Mireasa. Fata a avut o discuție cu Ștefan despre reacția nervoasă pe care a avut-o la adresa doamnei Iuliana.

Aflați pe terasă, Maria îi spunea că îi este foarte greu, că se abține mult și că e tensionată din cauză că e ”obligată” să relaționeze cu oameni cu care nu rezonează.

”Mereu mi-am asumat când am greșit. Niciodată nu am dat vina pe factorii externi. De data asta, consider că sunt și eu om, și fiecare om ar trebui tratat cu toleranță, cu ochii închiși. De multe ori am închis ochii să nu vorbesc anumite lucruri aici pentru că nu vreau să te pun într-o postură proastă”, a spus tânăra.

Maria consideră că și doamna Iuliana interpretează greșit anumite gesturi ale ei: ”M-am simțit foarte prost, am și eu o mamă acasă și am și un tată, un frate, știu cum sunt ei când eu sunt așa. Eu nu am încercat niciodată să mă victimizez, să-mi caut justificări și scuze. Tocmai că am mult respect. Mai ales când e vorba de așa subiect sensibil, când mă gândesc unde poate decurge și în ce lumină ai putea fi pus, prefer să tac.”

În emisiunea de azi, 12 iunie 2024, Maria a continuat pe același ton. Cu ochii în lacrimi și vocea tremurândă, ea reafirma că s-a simțit prost și că Ștefan ar fi putut trece peste acel moment.

”Încerc să fiu bine. Am spus de la bun început că nu am reacționat cum trebuia, dar mi se pare că s-a scos prea mult în evidență asta”, a zis Maria în lacrimi.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Pe aceeași temă

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Whatsapp LinkedIn
maria mireasa stefan mireasa iuliana mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Citește și
Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Cristian și Antonia, contre cu Maria și Ștefan după ce i-au...
Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Delia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații...
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Maria și Ștefan au sărbătorit logodna la hotel. Primele lor impresii...
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. VIDEO | Cum a reacționat Maria când Ștefan a cerut-o în căsătorie....
Video recomandate
Video
Citește și