Antena

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Cristina și Alexandru, fantasy date într-un cadru de vis cu câteva zile înainte de cununia civilă

Cristina și Alexandru au fost al treilea cuplu de la Mireasa sezonul 9 care au avut parte de o escapadă romantică. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de frumusețile naturale ale Deltei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 05 Iulie 2024, 15:55 | Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024, 18:05
Galerie de imagini
Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Cristina și Alexandru, fantasy date romantic cu câteva zile înainte de cununia civilă
Antena 1

Cristina și Alexandru au avut parte de un ultim date în casa Mireasa, înainte de Marea Finală a sezonului 9. Cei doi au mers în Delta Dunării.

Pe aceeași temă

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Cristina și Alexandru au avut parte de un fantasy date în Delta Dunării

Cristina și Alexandru au profitat de momentele de intimitate și au rememorat parcursul lor în cadrul competiției Mireasa, dar și-au făcut și noi declarații de iubire. Ambii și-au arătat recunoștința că s-au găsit, cu toate că niciunul nu era tiparul celuilalt la început.

„Nu pot să spun că Alexandru a fost neapărat tiparul meu de bărbat, dar când l-am văzut am știut că îmi place. Nu mi-am imaginat că o să-l întâlnesc atât de repede (...) Îmi doresc să mai lucrăm la gelozie. În rest, Alexandru pentru mine, este perfect (...) Când l-am văzut ieșind din acel yacht, mi-am dat seama că-l iubesc și mai mult (...) Peste doi ani mi-aș dori să facem nunta în biserică, iar peste trei să avem un copil”, a spus Cristina.

„Am emoții, pentru că o să fie prima și ultima oară. Norocul mi-a surâs și am întâlnit acest om. Nu era tiparul meu, dar m-a stârnit să mă apropii de ea și să o cunosc mai bine. Acum pot spune că este tiparul meu de femeie (...) Mi-ai plăcut cum vorbești, cum gândești, te-am analizat foarte mult (...) Și mie-mi plac copiii, dar nu ai mei momentan, nu sunt încă destul de matur ca să cresc un copil”, a spus Alexandru, potrivit imaginilor difuzate în ediția Mireasa din 5 iulie 2024

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Pe aceeași temă

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de opt mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
mireasa sezonul 9 simona gherghe
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Citește și
Mireasa, sezon 9. Maria și Ștefan au dat vestea mult așteptată de fani. Unde locuiesc și cu ce se...
Mireasa, sezon 9. Cristian Marinescu, oprit de poliție în traficul din Capitală. A fost fost testat...
Mireasa, sezon 9. Cristina și Alex, escapadă romantică la munte. În ce ipostaze s-au fotografiat...
Mireasa sezonul 9. Antonia a pus pe jar imaginația internauților când a apărut îmbrăcată în cea mai...
Video recomandate
Video
Citește și