Antena

Ilona Brezoianu a împlinit 34 de ani. Cum a petrecut alături de soțul său: „Nu se putea mai bine”. Mesajul colegilor de la Neatza

Ilona Brezoianu a împlinit 34 de ani și și-a sărbătorit ziua la malul mării, alături de soțul ei. Colegii de la Super Neatza au sunat-o în direct pentru a-i ura „La mulți ani!”

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 26 Iunie 2024, 15:19 | Actualizat: Miercuri, 26 Iunie 2024, 16:06
Galerie de imagini
Ilona Brezoianu a împlinit 34 de ani
Antena 1

Ilona Brezoianu a sărbătorit împlinirea a 34 de ani în Vama Veche, alături de Andrei, proaspătul ei soț. La primele ore ale dimineții, actrița a fost sunată de Răzvan Simion, Diana Munteanu, Dani Oțil, Florin Ristei și Radu Bucălae, în direct la Super Neatza. Actrița a spus că este plecată la mare cu soțul său, însă luna de miere va fi undeva în luna august.

Pe aceeași temă

Colegii de la Super Neatza au sunat-o în direct pe Ilona Brezoianu de ziua ei. Ce i-au transmis actriței

„Scoate telefonul din nisip și răspunde la telefon”, a spus Florin Ristei. „Noi te-am sunat să-ți spunem „La mulți ani!”.

„Mulțumesc! Mă distrez, am dormit, sunt foarte bine! La mare e foarte frumos. E vremea ideală! În luna de miere ne-am duce mai prin august. Mă întorc vineri că am spectacol!”, a răspuns Ilona Brezoianu.

„După ce te măriți mai muncești?”, a întrebat Dani Oțil.

„Sigur, că nu m-am măritat pentru bani, domnul Dani!”, a răspuns actrița.

Pe aceeași temă

Cum și-a petrecut Ilona Brezoianu ziua de naștere, alături de soțul ei: „34. Nici nu se putea mai bine!”

Ilona Brezoianu a publicat o imagine realizată de pe șezlong: „34. Nici nu se putea mai bine!”.

Vârsta aceasta a găsit-o pe Ilona Brezoianu într-un moment glorios atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Actrița a câștigat de curând sezonul 10 Te cunosc de undeva!, alături de Florin Ristei și s-a cununat civil cu alesul inimii ei, monitorul de schi Andrei Alexandru.

Recomandari A1

Ilona Brezoianu și alesul inimii sale, Andrei Alexandru, s-au căsătorit civil pe 22 iunie 2024.

Actrița a fost discretă în privința vieții sale sentimentale și nu a dat foarte multe detalii nici despre nuntă și nici despre partenerul său. Totuși, în podcastul La Țocii, Ilona Brezoianu a vorbit puțin despre Andrei.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona Brezoianu în podcastul La Țocii.

Whatsapp LinkedIn
ilona brezoianu aniversare vedete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Cum arată acum sora Ilonei Brezoianu. Mesajul emoționant pe care actrița i l-a transmis surorii sale de...
Ilona Brezoianu plutește la „Splash! Vedete la apă”. Prin ce situație a trecut vedeta: „Aveți...
Reacția neașteptată a Ilonei Brezoianu după ce a fost întrebată de un fan dacă va face copii
Unde au plecat Ilona Brezoianu și soțul ei, după nuntă. Cum a răspuns întrebată dacă sunt în luna...
Video recomandate
Video
Citește și